furkanscream adlı üyeden alıntı

Abi Türkiye ne zaman GERÇEKTEN ADAM AKILLI bir şey yapmışta biz kullanmamışız? Sen bırak arama motorunu Allah'ın samanını bile ithal eder olmuşuz sen arama motoru diyorsun. Şu google'a baksana bi adamların itibarına bak sistemlerine bak, youtube, google, chrome, admob, adsense, adwords vs. Yarın bir gün bir Türk firması çıksın google'ı geride bıraksın aynı şekilde arama motorudur, reklam ağıdır vs. yapsın. Ben yine gider google kullanırım. Niyesini sormaya gerek bile yok zaten:)


Dediklerinin hepsi parayla alakalı hocam. Google çıktıktan sonra milyonlarca dolar yatırım aldı. İşi ilerletti tabii. Şuan dünyanın her milletinden her ülkesinden eleman çalıştırıyor yanında. Parayı verince en iyi mühendisleri bulabilirsin. Başarı Amerikalıların çok zeki olmasından kaynaklanmıyor.
Zaten Google Youtube'yi, Adsense'yi, Adwords'u vs vs daha sonraları hazır olarak satın aldı. Aynı Facebook'un Whatsapp ve Instagram'ı satın alması gibi. Olay parada bitiyor. Youtube ilk kurulduğunda 29 milyon $ yatırımla kuruluyor, Facebook ilk kurulduğunda 10 milyon $ yatırım alıyor. Verin bana 100 milyon $ Türkleri bir daha Facebook'a sokarsam. Olay para. Bizim iş adamlarımızın internet işlerine bakış açılarını değiştirmeleri gerekiyor. Internet artık vakit geçirilecek bir hobi olmaktan çıktı. Hayatımızın bir parçası haline geldi.