-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar, aralık sonu gibi İsviçreden gelen tanıdığımız telefon getirecek. Getiren kişiyi saymazsak, gelen telefonun kayıdı için nelere dikkat etmemiz gerek? Kayıt edilecek kişi de sağlanması gereken koşullar nelerdir? Süre kısıtlamamız var mıdır?
Son 1 senedir yurt dışına çıkmama rağmen gelen telefonu kendi pasaportuma kayıt ettirebilir miyim?
Bir de iphone 7'lerin bazı üretim numaralarına TR içinde de 1 sene teknik destek sağlanıyordu. iPhone 8 ve X için böyle bir şey var mıdır?
TR içinde kullanılması için alınacak iphone'da dikkat etmem gereken bir husus bulunuyor mu? (simfree olması vs.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bildiğim kadarıyla kaydı yapacağınız pasaportun sahibinin en geç 4 ay önce yurtdışına çıkıp tekrar ülkemize girmiş olması lazım hocam. Yani 2 sene önce falan ben yaparken öyleydi
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
İşlerden dolayı bir çok kez vergi dairesine gidiyorum ve dün bir yazı dikkatimi çekmişti. Yurtdışından gelen cihazlar belirli şartlarda vergi dairelerinden kayıt altına alınıyor ancak şartların detayı hakkında tam bilgim yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Selamlar, bu sene bir kayıt yaptım.
Bahsi geçen vergi ücretini e-devlet üzerinden ödedim.
Ödeme onaylandıktan sonra yine e-devlet üzerinden telefonun imei numarası ile başvuru yaptım ve anında aktif oldu.
Sorgulama yaptığımda yurt dışından yolcu beraberinde getirilen cihaz şeklinde gözükmekte.
Özet olarak işlemleri evden dahi çıkmadan internet üzeriden halledebilirsiniz. Google üzerinde oldukça farklı detaylı rehberler mevcut.
1 kişi bu mesajı beğendi.