valla ne diyelim geçmiş olsun hocam. Kargo şirketlerinin malesef çoğu böyle, Bazıları bilgileri güncellemiyor ve bazıları ise evinize geldik yoktunuz diye şubede bekletiyor.
Bu genel aras kargo 444 lü olan numaradan aradım şikayet oluşturdular bakalım,deli oldum çarşamba günü kargoya verildi perşembe ya da cuma gelmesi hadi onuda geçtim c.tesi öğleye kadar gelse sorun yok ama bekliyoruz aval aval ya..
Büyük ihtimal pazartesi alırsın. Aras kargonun takip sistemi biraz sorunlu ve ortalama 4 iş günü sonra teslim ediyorlar.
Eskiden böyle değildi, umarım gelir.
Hocam aras bozdu önceden hemen gelirdi benim en çok tercih ettiğim kargoydu artık bulunduğum ilde gözüküyor kargo 3 gün sonra getiriyorlar şikayet ede ede dilimde tüy kalmadı. Arasın şehir içi dağıtımı çok yavaş ancak ilden ile çabuk gidiyor.
Aynen bozmuş bencede, eskiden böyle değildi ilk defa bu problemi yaşadım. Bilseydim Ankara, İzmir'den alırdık.. :D
Pazartesi öğle saatleri ulaşır :)
Araya hafta sonu girince genelde böyle yapıyorlar maalesef.
Araya hafta sonu girince genelde böyle yapıyorlar maalesef.
Ama hafta sonuna daha çok vardı, çarşamba kargoya verildi aynı şehirde olduğu için perşembe gelmesi gerekiyordu anlamadım gitti.