-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üniversitede nasıl para kazanılır yazılım mühendisliği okurken çalışabilirmiyim para kazanbilirmiyim yazılım mühendisliği okurken çalışan varmı lütfen yardımcı olur musunuz ?
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Günlük paranı verecek cafe veyahut böyle düzgün olabilecek bir yerlere gir derim. Paranı günlük al, yarın bi gün mahkemelerde sürünmezsin en temiz yolu. O günlük parayı da bankana at biriktir ay sonu ödemelerini yaparsın para snede durur en azından veya bankandaki parayı yatırıma yatırırsın ay sonu fazla çekresin vs vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Girişimci & Sosyal Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle hesabını kitabını iyi yap derim ilk olarak,
Önceliğin hızlı nakit para mı? yoksa daimi ve düzenli para mı? olarak 2 farklı kolda inceleyebilirsin,
Dersen ki hocam bana hızlı nakit para lazım, arkadaşın dediği gibi günlük kafe, bar işlerinde ekstre işlerinde çalış. Saati 3.5 liradan başlıyor Ülke ortalamasında fiyatlar..
Fakat yok düzgün işler bakayım, para çokta acil değil fakat gerekli dersen daha kurumsal yerlere yönel derim. Örneğin köklü bilindik yerler, kendi alanınla ilgili meslek grupları. Bu tür yerler senin için daha sağlıklı ve daimi olur fakat üniversite de okuduğun bölüme göre değişse de genellikle çalışmak pek kolay değildir.. Allah kolaylık versin diyelim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
WPZON
Wordpress Temaları
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Kafelerde 12 saat çalışıp gününü harcayıp sosyal vaktin kalmayacağına ve bunun karşılıgında 40-50 TL kazanacağına yazılımını geliştir hem derslerine faydası olur hemde bir mobil uygulama yap veya online oyun hilesine yönel oturduğun yerden kazan o parayı
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hem is hem okul olmaz verim alamazsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
34, (%97)
En iyisi kardeşim bilgisayar başında çalışmak bak bende öğrenciyim iş olduğunda çalışıyorum bi kaç tanede web sitem var ohh miss :) bu arada bilgisayar mühendisliği okuduğum için bilgisayar başında vakit öldürmemiş oluyorum aksine kendimi geliştirmiş oluyorum . :')