altug06
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar böyle bir eklenti sistem yapmak mümkünmü sadece bir kategori için siteye üye olan herkesin içerik girebilmesini istiyorum bana yolladıkları içerikleri beğenirsemde yayınlamak istiyorum o kategoride
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eger wordpress kulanicisiysqnu bu ezellik wordpreste mevcut uyeler yazqrlik yetkisi verebilirsin veya ozel bir giris saglaya bilirsin kullaniciya
mobillike.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
eklentiye gerek yokki bu özellik wordpreste olan bir sey abone olan kısmı yazar veya editör yapabilirsin
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Kullanıcılar kısmından istediğin üyeye editör yetkisi verirsen, herkes içerik girebilir.
altug06
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar newspaper 7 için üyelik sitemi varmı uygun acaba temayı aldım ancak üye olunma yeri yok sadece giriş var
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
altug06 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar newspaper 7 için üyelik sitemi varmı uygun acaba temayı aldım ancak üye olunma yeri yok sadece giriş var
Hocam üyelerin makale yazabilme leri için eklentiler mevcut. Bunlardan benim önerim sana viralpress, zombify olabilir. Bu iki eklentiyi de kullandım güzel eklentiler.
Üyelik eklentisi ise social medya login ve user pro öneririm. Ücret verebilirsen kesinlikle user pro yoksa social login eklentisi işini görür. Imzamdaki siteyi incele hem üyelerin makale yazabilmeleri hemde üye olabilmeleri mevcut. Gerçi cepten giriyorum bakamadım ama kapatmış olabilirim hatırlamıyorum.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com