KralFx 110 siteden tanıtım değil hocam , 110 siteden footer link aldım. sitemde ilerleme göremedim . Ama 14 15 siteden tanıtım yazısı aldım aynı değerde yine alexası olmayan ama Moz verileri ile baktıgım sitelerden aldım yine aynı kalite .

BurakAlacatli Hayır hocam, siteler tanıtım yazısı aldıgım sitelerle aynı kalite da ve pa değeri 35 üstü , mozrank en az 5 olan sitelerdi.

*Arkadaşlar, Ayrıca şuan sitemin konumu iyi yerde tartışılan konu, Hangisi size göre daha etkili . Bana kalırsa bundan sonra tanıtım yazısı daha etkili oldugunu düşünüyorum .

*Birde tanıtım yazısı almamız gereken siteler nasıl olmalı, news kayıtlı satan arkadaşlar var uçuk fiyatlara sanırım . Karalamak için demiyorum bu uçuk fiyatlar gözden çıkarılmalımı?

* Yine tecrübemle yazıyorum, Bir ara bir ajans sitesi, Satıcının söylediği söz site news kayıtlı binlerce haber sitesi bu siteden veri çekiyor bu sayede yüzlerce sitede yazınız bu site sayesinde yayılır vs vs demişti. Bu siteden tanıtım yazısı aldım 4. sırada olan sitem 6. sıraya düştü üstümede tanıtım yazısı aldıgım news kayıtlı olan site gelmişti. Ayrıca siteye 399 Tl almıstı.