Eğer site kodlamalarını değiştirebilirim diyorsanız tam istediğiniz içeriği colormag temasında oluşturabilirsiniz. Kendi zevkinize göre hayal gücünüze göre bir tasarım düşünüp üstünde değiştirmeler yapıp oturtabilirsiniz. İlçede ki bütün kitleye de çok basit bir reklamla ulaşıp ilk başta biraz reklama para harcayıp sonra reklamı bitirip istediğiniz noktaya gelebileceğinize kesinlikle inanıyorum ama diyorsan ilçedeki herkese ben kendimi çok rahat duyururum. O zaman reklama para harcamassınız. Haber tarzı olarakta gidicekseniz google news de kullanmanız gerekicek ama bu fikriniz tek kişiyle çok zor en az benim tahminim 3 kişi olmanız çok çabuk pes edebilirsin tek başına ya da sitende forum tarzı oluşturup insanlar içerik paylaşabilmeli eğer içerik paylaşabilirlerse tartışmalar, atışmalar, kavgalar, dedikodular dönerse siz oturduğunuz yerden para kazanmaya başlamışsınız demektir. Facebook, instagram, twitter, gibi alanlarda kendinizi duyurun içerik paylaşın sitenize çekin bunun gibi çok fazla yöntem iyi sabırlar ve umarım istediğiniz noktaya gelirsiniz.