merhaba;
Alınma ama adsense almayı başarmış birinin bu kadar basit bir soruyu sormasına şaşırmışlardır. Çok kişi yıllarca bu işlerle uğraşıp adsense onayı alamıştır ne yazıkki. Bence yapman gereken madem aldın ciddi manada bu işlerle uğraşan güvenilir arkadaşlardan yardım alman. Hangi sitenle nasıl aldığına dair biraz ipucu versen bizde bakardık neleri yapmamız gerektiğine.
iyi çalışmalar.
Alınma ama adsense almayı başarmış birinin bu kadar basit bir soruyu sormasına şaşırmışlardır. Çok kişi yıllarca bu işlerle uğraşıp adsense onayı alamıştır ne yazıkki. Bence yapman gereken madem aldın ciddi manada bu işlerle uğraşan güvenilir arkadaşlardan yardım alman. Hangi sitenle nasıl aldığına dair biraz ipucu versen bizde bakardık neleri yapmamız gerektiğine.
iyi çalışmalar.
Hocam ben de derin bir araştırma yapmadım, sadece forumdaki birkaç tavsiyeye uydum. Öncelikle bir site açıp temayı çok güzel şekilde düzenledim. Sade ve basit. Tüm sabit yazıları özgün bir şekilde yazdım. Ardından 8-10 tane 300 kelime civarında özgün içerik girdim, her içerikteki resimleri de photoshopta kendim hazırladım, yani benzersiz
Sonrasında başvurdum ve 2 gün sonra siteniz onaylandı cevabı geldi. Şimdi de hergün 1-2 yeni içerik girmeye devam edeceğim. Basitçe reklamların nasıl eklendiğini bir akadaş söylese, ben de sonrasında kendi insiyatifime göre düzenleme yaparım