mr0kurt belli bi bütçem olunca girecem o işe hocam. Ama şu anda btc ye yatırım yapabilecek gelirim yok malesef. Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim
İnternet disi is yapmayida dene istersen demek istedim. Ben 62 milyara ev aldim 10 bin tl masraf ettim deneme amacli internete 160 milyara satilik yazdim telim susmadi aradaki kâri goruyon :) arsa villa daire para herzaman basar
İnternet disi is yapmayida dene istersen demek istedim. Ben 62 milyara ev aldim 10 bin tl masraf ettim deneme amacli internete 160 milyara satilik yazdim telim susmadi aradaki kâri goruyon :) arsa villa daire para herzaman basar
62 bin TL'e tavuk kümesi satıyorlar nerden aldın evi?
Haklısınız gayrimenkul acayip kârlı. Okul bitsin ona da bakarız artık :)
Aylık gelirim internetten 3 4bin lira. Sana şunu soyliyeyim. Benim yaptığı mi trde yapan yok nerdeyse. Ekmek yediği yeri kimse söylemez. Herkes yapar taklit ederse bi anlamı kalmaz. Isin sonu gelir :) ve yaşım hepiniz den küçüktür 3 4 bin lira almak bu yaşımda harika gerçekten
Kısaltma servisi yapan sitezden mi 3-4 bin lira kazanıyorsunuz?