-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benin görüşüm yani çoğu panel kullanıyor Reymen bile paylaştığı şarkıda " sahte takipçiyle boş insanlar fame olur " dediği sözü bile komik geliyor çünkü kendiside panel kullanıyor bariz kanıt 10 Temmuzda paylaştığı bir gönderi 200 bin like alırken 2 Hafta sonra 300 bin like almaya başlaması normal mi sizce sadece tek kişi için söylemiyorum bütün youtuberler böyle misal veriyorum " Yılmaz Morgül " twitterda 20 bin takipçisi varken hatırlıyorum 1 ay içinde ne değiştide 200-300 binlik bir takipçiye ulaşmıştı isntagramına bakıyorum 560bin kusur takipçisi var videosuna 500 like gelmiş komik bir durum bence. Bunlara bir örnekte " Eren Vurdem " yani söz dizisinde kara batak lakaplı oyuncu daha çok örnek verebilirim ama çok yazdım :D Bunları biz anlayabiliriz ama ilgisiz alakasız olan insanları kandırmaktan başka amacı yok yani günüzmüde kendi yaşımızda gidip birine sorsak instagram, twitter facebook panel diye adam böm böm bakar :D Şu durumda yani 10 kişiden 8i sosyal medyada çevirilen dolablardan haberi yok bizde 2 lik kısımda yer alıyoruz sanırsam :D