Hocam Otoriter Bir Site Açıkcası Verdiğiniz Örneğe Bakarsak Hürriyet Temelimi 1998-1999 Yıllarında Atmış Her Türlü Kategoride Hizmet Veriyor Adamlar Kökünü Salmış Hani Magma Tabasına İnelim Demişler Açıkcası :)

Hazarmedya Sitesi İçin Yazıyorsunuz Sanırım İlk Önce Sitenin Adını Görünce Web Tasarım Yönünde Hizmet Veren Ajans Gibi Bir Site Düşündüm Ama Haber Sitesi Çıktı :)

Kullanıcılarını Oturtmanız Gerekiyor Bunun İçin Belli Çalışmalar Yapabilirsiniz Kullanıcılar Hergün Sitenize Aaaa Bugün Ne Eklenmiş Yurtta Ne Havadisler Var Diyebilmeli Onedio Örneğin Durduk Yere Aklıma Geliyor Kullanıcı Kitlesini Oturtmuş Sektörde Söz Sahibi Olmuş...

Siz Yok Ben Dayanamicam Bir An Önce Üst Sıralarda Olayım Sitemi Tanısınlar İşimi Büyüteyim Diyorsanız Paraya Kıyacaksınız Açıkcası Yoksa Bir Zaman Sonra Sıkılıp Sunucunun Fişini Çekeceksiniz...

He Ben Tanıtım İstemiyorum Parada Vermek İstemiyorum Diyorsanızda Bunun İçin de Baya Bir Ekmek Yemeniz Lazım Gibi Görüküyor Sabırlıysanız Ben Bunu Adam Ederim Diyorsanız Örneğin İlk Okulda Fasulye Ekerdik Pamuğa Ne Kadar Su Ne Kadar Özen Okadar Çabuk Filizlenirdi Sizde Filizlenmek İstiyorsanız Ya Para Yada Emek :)