MKU adlı üyeden alıntı

mrscode Alınganlık yaşını geçtik biz efendim :) Bakın dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Elbetteki bizim ülkemizden de farklı projeler çıkmasını -onu yapabilecek beyinlere de sahibiz- canı gönülden isterim. Ama bizim ülkemizde de farklı bir algı yaratma çabaları var. Bunu da siz çok iyi biliyorsunuzdur.

Bakın sizde bir projeye başlamışsınız ama örnek aldığınız farklı proje ve/veya projeler olmuş değil mi? Burada ki amacım tartışma yaratmak değil, insanlara farklı bir şeyler katabilmek. Dünya genelinde dediğiniz zaman, hiç olmayan bir şey faaliyete geçirmeniz gerekmez mi?

Bundan önceki söylediklerimi o kadar ilan sitesi var -insanlar onların dışına- burun kırın ediyorlar demenize biraz atıfta bulunmak içindi ki o gözle ve o mantıkla bakıldığında; "GittiGidiyor varken, hepsiburada da neydi? Bunların ikisi de varken N11'de nereden çıktı. Facebook varken, Twitter'da ney? veya *** varken, WMAracı da neydi? Demek istediğim tekrarlıyorum -boşa harcanan zaman yoktur- benim gözümde ki vermiş olduğum örneklere dahada bir çok örnek verebilirim. Uzatılabilir de haksız mıyım? :)

Ayrıca, kendi arama motorunu -kimse kusura bakmasın- yıllardan beri üretemeyen bir ülkeden dünya genelince bir proje beklemek zor gibi duruyor öyle değil mi? :) Ne zaman klonlamayı bırakacağız o zaman bazı şeyleri başarabiliriz! Bunlarda bizim görüşlerimiz. Sağlıcakla kalın :) ;)

Böyle kaliteli düşünceler görmek huzur verici