Aykut adlı üyeden alıntı

Standart yazı türünde öne çıkan görsel tam boy kullanmışsınız. Bu yazı türü de kalabilir, ancak başlık altına uygun daha küçük bir görsel olan yazı türü de olabilir diye düşünüyorum. Bu arada breadcrumb özelliğini de mutlaka ekleyin.

Şuan anladığım demek istediğinizi hocam, eğer yayınlandıktan sonra bu tarz talepler gelirse çok zor birşey değil ekstra bir post ayarı olarak sunarım, yazı ekleme sayfasında altta post ayarları var, oraya article header style diye alternatif olarak sunabilirim görseli sakla seçeneği ile berabar, teşekkürler :)

MertOkur adlı üyeden alıntı

hocam tasarımınızı çok beğendim ancak uyumsuz kalan birkaç bölgesi var belki ilerde update ile güncelleme sunabilirsiniz. Benimde bir sorum olucak, themeforest için HTML bir tema kodlamak istiyorumda ancak başvurmadan önce bir göz gezdirdim. Satıcı sayfasında vergi ile birkaç ıvır zıvır var o kısmı ne yaptınız? kurumsal vergi vermek mi lazım?

Evet bayağı bir vergi kesiyorlar senden, bunun haricinden bizim vergi vermemize gerek yoktur diye düşünüyorum zira Amerika üzerinden themeforest bunu bizden kesiyor zaten diye anladım. Misal bu temayı 49 dolardan satışa sundum bunun 26 dolar civarı bana kalıyor, geri kalanı vergi vb ıvır zıvır kesintileri. Çok aşırı bir kesinti var, yarı yarıya yani :mad: