lostyazilim
tr.link

Themeforest Onay Süresi

33 Mesajlar 5.199 Okunma
lstbozum
tr.link

halilyc halilyc labters.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Web & Grafik ve iOS
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)
Merhabalar arkadaşlar, temamı bitirip 18 gün önce themeforeste upload ettim fakat 18 gün oldu halen onay bekliyor. Biraz araştırdım max 12 güne onaylanıyor yazıyor heryerde ama malesef 18 gün oldu ne onay verildi nede geri çevrildi çok tuhaf.

Ne yapmam gerekir, ne tavsiye edersiniz ?

wmaraci
reklam

Aykut Aykut Yaşa Mustafa Kemal Paşa Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
Yoğunluk varsa onay süreci uzayabilir. Yine de en net cevabı almak için iletişime geçebilirsiniz. Bu arada temanın demosunu görme imkanımız var mı?
halilyc

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)

Aykut adlı üyeden alıntı

Yoğunluk varsa onay süreci uzayabilir. Yine de en net cevabı almak için iletişime geçebilirsiniz. Bu arada temanın demosunu görme imkanımız var mı?

bende yoğunluktan dolayıdır diye tahmin ettim hocam ama yinede çok fazla bir süre, sonradan farkettiğim hatalar var ve bunlar yüzünden geri çevirilirse tema ben bir daha onaya göndersem yine bu kadar beklersem çok berbat bir durum olacak :( Demo var tabi hocam buyrun: http://www.yucetasarim.com/demo/supreme/
Görüşlerinizi bekliyorum :)
Aykut

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
Menü bölümü hariç temanız güzel tasarlanmış, tebrik ederim. Bir de post type olarak öne çıkan görselin küçük halini de kullansanız daha iyi olur bence.
halilyc

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)

Aykut adlı üyeden alıntı

Menü bölümü hariç temanız güzel tasarlanmış, tebrik ederim. Bir de post type olarak öne çıkan görselin küçük halini de kullansanız daha iyi olur bence.

teşekkürler hocam eleştiriler için, dikkate alacağım :) Sonraki güncellemede Mega Menu özelliğini getirince menü kısmı çözülecektir. Diğer kısımda tam olarak ne önerdiğinizi anlayamadım kusura bakmayın, daha açıkça yazabilir misiniz size zahmet :)

MertOkur MertOkur Yazılım & Grafik Kullanıcı
  • Üyelik 08.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek WordPress & WooCommerce
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 23 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
hocam tasarımınızı çok beğendim ancak uyumsuz kalan birkaç bölgesi var belki ilerde update ile güncelleme sunabilirsiniz. Benimde bir sorum olucak, themeforest için HTML bir tema kodlamak istiyorumda ancak başvurmadan önce bir göz gezdirdim. Satıcı sayfasında vergi ile birkaç ıvır zıvır var o kısmı ne yaptınız? kurumsal vergi vermek mi lazım?
halilyc

kişi bu mesajı beğendi.

mertokur.com.tr | hello@mertokur.com.tr

• Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
Standart yazı türünde öne çıkan görsel tam boy kullanmışsınız. Bu yazı türü de kalabilir, ancak başlık altına uygun daha küçük bir görsel olan yazı türü de olabilir diye düşünüyorum. Bu arada breadcrumb özelliğini de mutlaka ekleyin => Anasayfa > Kategori > Okunan Yazı vs...
halilyc

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 14.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 837
  • Beğeniler 441 / 190
  • Ticaret 6, (%100)

Aykut adlı üyeden alıntı

Standart yazı türünde öne çıkan görsel tam boy kullanmışsınız. Bu yazı türü de kalabilir, ancak başlık altına uygun daha küçük bir görsel olan yazı türü de olabilir diye düşünüyorum. Bu arada breadcrumb özelliğini de mutlaka ekleyin.

Şuan anladığım demek istediğinizi hocam, eğer yayınlandıktan sonra bu tarz talepler gelirse çok zor birşey değil ekstra bir post ayarı olarak sunarım, yazı ekleme sayfasında altta post ayarları var, oraya article header style diye alternatif olarak sunabilirim görseli sakla seçeneği ile berabar, teşekkürler :)

MertOkur adlı üyeden alıntı

hocam tasarımınızı çok beğendim ancak uyumsuz kalan birkaç bölgesi var belki ilerde update ile güncelleme sunabilirsiniz. Benimde bir sorum olucak, themeforest için HTML bir tema kodlamak istiyorumda ancak başvurmadan önce bir göz gezdirdim. Satıcı sayfasında vergi ile birkaç ıvır zıvır var o kısmı ne yaptınız? kurumsal vergi vermek mi lazım?

Evet bayağı bir vergi kesiyorlar senden, bunun haricinden bizim vergi vermemize gerek yoktur diye düşünüyorum zira Amerika üzerinden themeforest bunu bizden kesiyor zaten diye anladım. Misal bu temayı 49 dolardan satışa sundum bunun 26 dolar civarı bana kalıyor, geri kalanı vergi vb ıvır zıvır kesintileri. Çok aşırı bir kesinti var, yarı yarıya yani :mad:
Aykut

kişi bu mesajı beğendi.

RadiKaL RadiKaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)
halilyc tebrik ederim güzel iş