Karalardanbiri adlı üyeden alıntı

WebDost Backlinkcigeldi Bayro Allah sizleri de affetsin kardeşlerim. Benim Cuma gününe neden kara denildiğini araştırmamı isteyip ne yazık ki kendiniz İslamdan bir haber yan gelip yatıyorsunuz. Sizi benim yazdıklarım değil, dine karşı olan düşmanlığınız rahatsız etmiş olsa gerek çünkü yazımda kafirler hariç kimseye bir söz söylemedim kendim için de af istedim. Eğer ki sizler de benim gibi Cuma gününün kutsallığına inansaydınız ne şekilde olursa olsun Kara yaftasını yakıştıramazdınız.

"Kafirler"

Adam senini dinine inanmıyor saygıda duymuyorsa sen bir Müslüman olarak saygı duyacaksın.

Sen Kafire laf söylesen ne yazar ki. Oda sana aynı şeyi söylüyorsa, seni onun kadar aciz kılar ve ben inanıyorum ki onlar insanlara sizlerden daha çok saygılılar.

Bir Müslüman olarak kendine hakaret etme küçümseme aşağılama yetkisi sunuyorsan önce Kuranı bir oku derim.

Her görüşe saygı duy. Bir gün gelir o kafir dediğin insanı hiç görmesen de seni iyileştiren ilacı bulmuş ve hayatını kurtarmış olabilir.

Saygı duyacasın. Ozaman kendine Müslümanım diyebilirsin. Müslümanlık Gösteri aracı değil...