Karalardanbiri adlı üyeden alıntı
WebDost Backlinkcigeldi Bayro Allah sizleri de affetsin kardeşlerim. Benim Cuma gününe neden kara denildiğini araştırmamı isteyip ne yazık ki kendiniz İslamdan bir haber yan gelip yatıyorsunuz. Sizi benim yazdıklarım değil, dine karşı olan düşmanlığınız rahatsız etmiş olsa gerek çünkü yazımda kafirler hariç kimseye bir söz söylemedim kendim için de af istedim. Eğer ki sizler de benim gibi Cuma gününün kutsallığına inansaydınız ne şekilde olursa olsun Kara yaftasını yakıştıramazdınız.İnandığınız dini sizden daha iyi biliyorum. Kafir olarak birine hüküm vermeniz sizi kafir yapar. Tanrınin işine de karışır olmuşsunuz. Ek olarak dini kullanan ve her yere malzeme eden herkese size verdiğim tepkiyi veririm. Hani çok iyi bir müslümansiniz ya. İnandığinız kitap oku! Diye başlıyor. Açıp 2 internetten neden kara cuma demiş okusaydınız keşke, şu rezil duruma düşmeseydiniz.
Millet marsa gidiyor, elektrikli arabalarla devrim yapıyor, uzayda yaşanilabilir gezegen keşfediyor, sanal para birimlerini üretip yükseltiyor, yapay zeka ile harika robotlar yapıyor bizim konuştuğumuz tartıstığımiz anlatmaya caliştığımiz konuya bak.!
Arkadaşım kimse senin dinine düşman değil kimse senin dinini aşağılamıyor lakin kutsalların seninle tanrı arasındadır. Şimdi kalkar tanrı değil allah dersin. Özturkçeyi de bilmezsin, yozlaşmıs araplaşmış her şeye din yaftası yapıştırir olmuşsunuz. Artık uyanın bakın kimse sizi kıskanmiyor, kimse size düşman değil, haçli savasları binlerce yıl önceydi artık kin gütmeyin, artık kafanızdan kurgudan şeyler üretmeyin. Dünya yemeyip içmeyip bunların dinini nasıl çökertiriz diye düsünmüyor. Dünya gelişiyor ve ilerliyor dünya gelisip ilerledikçe de siz geri kalıyorsunuz sizinle beraber ülke de geri de kalıyor.
Bak burası webmaster forumu arkadaş ne güzel bir soru sormuş simdi bunun dinle ne alakası var? Paranoid bozukluk mu var siz de arkadaşım, her şeye din katınca dindar olunsaydı her dürüstüm diyene inanırdik. Ve son olarak sunu söyliyeyim.
Kim ağzından dini düşürmuyorsa en büyün DİNSİZ O
Kim ağzından ahlakı düsürmüyorsa en büyük AHLAKSIZ O
Kim ağzından dürüstlügü düşürmüyorsa en YALANCI odur.
Çünku kişi kendindeki eksiklikleri bu şekilde örtpas etmeye çalışır.
Ve Atam'ında dediği gibi
Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gayipten değil doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz. Bizim yolumuz demokrasi ışığımız bilimdir. Bu kafayla sittin sene bir halt olmaz bu ülkeden.
Dediğim gibi. Tekrar söylüyorum.
İnancın seninle Tanrı arasındadır. Bunu 3.kişilere yansıtma, her konuya din üzerinden bakma. Dinini yaşa ama bırak diger insanlar da istediği gibi yaşasın budist kendi tanrısına inansın. Ateist inanmasın, deist dine inanmasın herkes özgur dünya ne senden ne benden ibaret. YIK ŞU TABULARI. Geç bu basit konuları. Adamlar cumaya laf etseler ne kazanacaklar yahu biraz mantık biraz akıl biraz hoşgorü lütfen. Bakın dünya ilerliyor dönüyor biz geriye gidiyoruz. Bu kafayla olmaz.