Bu ülke ne araba yapar nede bir yere gelir. Tarihi sadece osmanlıdan ibaret görüyorsunuz. Ya adam başka bir dine inanıyor. Kara cuma koymuş. Sen git kendi cumana Mübarek Cuma de. Sanane adamın Karanlık Cuma demesinden. Zoruna mı gidiyor anlamıyorum yoksa bilerekmi ortalığı dellendiriyorsunuz.

Sizene hacı anlamıyorum yani bir kızıştımra havası var hep sizde. Yok o bize böyle dedi. Dediyse dedi bi salın raht bırakın. Sen kendi yaşantına takıl. Onun cezasını Allah verecek zaten. Niye sapıyorsun sağa sola sen düz git. Ne kadar saparsan Müslümanlıktan uzaklaşıyorsunuz. Allahın yarattığı kulları küçük görüyor aşşalıyorsunuz.

Adamın bulduğu bilgisayardan adama küfür ediyorsunuz. Bulduğu interneti kulanıyorsunuz. Yine küfür ediyorunuz. Kabullenin bizlerden iyiler bizlerden bilgililer. Öyle olacaklar biz nezaman dini gerçek anlamda anlarsak ilerisi açık. Herşeyden önce tutuyorsunuz işinize engel eğitiminize engel oluyor. Gidin birgün evrim kitabı olkuyun ne kaybediceksiniz. Kafir mi olacaksın. Hayi bilgin artıcak. Öğreniceksin. Ama yok.