Hocam öncelikle değerli yorumunuz için teşekkürler. Öncelikle şu yanlışı düzeltelim. hastaliklar ve tedavileri nokta com alan adım bu şekilde. Forum sitesinde konu açmamı istemişsiniz. Ama maalesef çok konu açılıyor ve siz de bir konu açtıgınız zaman konunuz dan beklediğiniz cevabı alamıyorsunuz. Bir diğer konu domain konusunda proje başlangıcında çok kararsız kalınıyor. Her domain saçma yada çok güzel geliyor. Heleki ilk projeleriniz ise durum çok kötü bu arama motorlarında çok aranıyor. Bu site ile alakalı çok güzel bir isim bunun hakkında çok makale türetebilirim gibi aklınızda tonlarca sorular :) Domain alındıktan sonrası ap ayrı bir dünya konu ile lakası biraz dışında o konulara hiç girmeyelim. :)
Sizden ricam yeni alınmış domain hakkında yorumlarınız. Sayısal değer var ama akılda kalıcı gibi geliyor. Eğer ilerde beklenen ilgiyi görürse markalaşabilir diye düşünüyorum. Sizin görüşünüz nedir ? Sizce yeni domain arayışına girmeli miyim ?
Sizden ricam yeni alınmış domain hakkında yorumlarınız. Sayısal değer var ama akılda kalıcı gibi geliyor. Eğer ilerde beklenen ilgiyi görürse markalaşabilir diye düşünüyorum. Sizin görüşünüz nedir ? Sizce yeni domain arayışına girmeli miyim ?
alan adının uzun olması dısında herhangı bır sorunu yok anahtar kelımelerde ıcerıyor bu guzel bu projenızı devam etırırken daha marka olabılecek ve akılda kalabılecek bır alan adıda bulmanızda fayda goruyorum Hayırlı olsun tekrar basarılar dılerım