Abi gözünüzü seveyim ya. Kaç yıldır aynı konu farklı başlıklarla veriliyor. Siz hiç son 30 yıldır batmamış ve üyelerini mağdur etmemiş bir sistem gördünüz mü?

Birçok insan daha yeni MMM faciasını atlattı. (Hatta atlatamadı)..

Yıllar yıllar önce saadet zincirleri ile başlayan bu sömürü ve **************lık alışkanlığı ne yazık ki şimdi de farklı isimlerle (Kairos, MMM ve daha yenileri) devam ediyor. Lütfen arkadaşlar lütfen. Paranızı kaptırmayın.

NOT: Bu tür ponzi sistemlerinin ilk davranışı ilk yatıranlara paranın tadını aldırmasıdır.. Böylece paranın kokusunu alan binlerce kişi, ref üyeliklerle kendi zincirlerini oluşturuyor ve bir müddet sonra yatırdıkları paraların yerinde yeller esiyor. Kredi çekip bu işe para yatıranından, günlerce emek verip biriktirilen paraları verenlere kadar bir sürü insan batıyor.. Ve en kötüsü de her defasında yeni bir sistem yeni insanları ikna ediyor.

Allah için vazgeçin böyle şeylerden. Paranız varsa koyun bir köşeye. Bedava peynir sadece fare kapanında var. Yapmayın, mağdur olmayın.... Hiçbir sistem hiç kimseye emeksiz-bedavadan para dağıtmaz. Dağıtacağını iddia eden sistem vurgun peşindedir.

Ben vicdani sorunluluğumu bu yazıyı yazarak üzerimden atıyorum... Yapmayın..