Bir konumda yaklaşık 6 aydır farklı bir konumda 2 aydır kullanıyorum. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Tecrübe ettiklerimi biraz yazayım:
1. konumda başvuruyu yaptım, sonrasında hiçbir işlem yapmam gerekmedi. Bana 75mbps hız sözü vermişlerdi ancak onu sağlayamadılar (zaten modem arayüzünden değerlere bakarak sağlayamayacaklarını önceden tahmin etmiştim) 50mbps verdiler. 50mbps'yi tam olarak verebiliyorlar benim için gayet yeterli. Upload konusu TTNete göre başta biraz daha kötüydü 2mbps veriyorlardı. Sonradan onu 4mbps'ye çıkardılar kendi kendilerine. Türkiye için 4mbps upload gercekten çok çok iyi.

AKN olmaması da çok iyi, geçtiğimiz ayların birinde 750GB kadar download yapmam gerekti (normalde çok daha az kullanıyorum) hiçbir sorun veya hız düşüşü olmadan yapabildim.
AKN kalkınca ping yükselir diye bir kuşkum vardı ancak öyle olmadı.

2. konumda bir ADSL/VDSL ve modem karmaşası yaşadım. Bir hafta gibi bir süreçten sonra yeni modem alarak çözüldü sorun. Beklediğim hızın biraz altında aldım ancak yine Türk *******a göre gayet iyi.

Türknet ile ilgili tek sorunum aradığında konuşabileceğin bir müşteri temsilcisi olmaması. Tamam ilk kurulumdan sonra gerek yok ancak internet hazır hale gelene kadar bazen iletişime geçmek gerekiyor. Bunun için ticket gönderip bekleme sürecini sevmiyorum.