Hocam Envato işini bayağı iyi yapıyor. Şahsen ben Themeforest'den daha önce tema alırken çok düşünürdüm sorun var mı, shell falan sokarlar mı diye. Codecanyon'a ilk ürünümü attığımda 2.5 hafta bekletmişlerdi, benim bile göremedim bir kaç hatayı çıkardılar. Sonra düzeltince kabul edilmiştim. Attığınız temayı çok beğendim, umarım ki kabul edilir ve iyi satışlar yaparsınız.
Aynen hocam biraz sıkı tutuyorlar evet, teşekkürler beğendiyseniz ne mutlu :)
Bi kaç soru sormak istiyorum. Html ve css tamamen size mi ait? Yani ui framework kullandınız mı? Demo import ve güncelleme seçeneği var mı?
Ayrıca yazı sayfalarında responsive bozuluyor. Bir çok kişi bunu görünce almaktan vaz geçer. Haberiniz olsun.
Ayrıca yazı sayfalarında responsive bozuluyor. Bir çok kişi bunu görünce almaktan vaz geçer. Haberiniz olsun.
Tamamen bana ait, esinlendiğim kısımlarda mevcut tabi ama yinede kendim yazdım csslerini. Underscores frameworku kullandım. Güncelleme fonksiyonu mevcut, demo içerik sunmadım direkt kurunca hazır hale gelen bir tema zaten, bir kaç ayarla beraber mevcut bir siteye şak diye oturacaktır. Responsive bozulan kısımları gösterebilirseniz sevinirim hocam, gözümden kaçmış olabilir çünkü kendi testlerimde bozulduğunu görmedim ve daha önce kimse böyle birşey belirtmedi. Teşekkürler ilginiz için :)
Kaç dolardan satacaksınız hocam temayı?
49 dolardan satışa çıkacak hocam onaylanırsa inşallah.