WmOptimize adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle bıyle bir düşünce ile bu projeyi yapmanızı takdir ediyorum. Umarım başarılı olur ve belkide yerli hizmetlerimizi global dünyaya taşırsınız.
Öneri olarak mobilde logo kısmında sorun var 2 kere logo gözüküyor ve kayma var.
Bide teknik bir tavsiye veriyim eğer sermayeniz varsa, tema yapımcıları ile görüşün ve onların sitenize eklemesini sağlayın sonra, bu temaları sitenizde %10 indirimli fiyat ile bütçenizden ayırarak yapın. Bu işlemi bir süreye göre kampanyaladığınızda kısa sürede ilgi çekebilir ve müşteri toplayabilirsiniz. Müsteri varsa, satıcı gelecektir.
Not: Daha sektörel yaklaşın ve bion, sadeceon çakması olmayın.


Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Mobil üstünde anlık olarak çalışıyorum muhtemelen birazdan sıkıntı kalmayacaktır.

Aslında ilk yapmaya çalıştığım şey sizin söylediğinizin biraz aksi. Öncelikle satıcıları sistemde toplamaya çalışıyorum. Örneğin sistemde 50 tema olsa bu dolaylı olarak müşteri çekecektir. Amacım örneğin tema satan arkadaşların forumda tanıtımını yaparken bile bu sistem üzerine yönlendirmesi, hem kendi müşterisini çekmesi hem de sistem müşterisi ile buluşmasını sağlamak.
Bunun için ürün ekleyenlere ilk satışında hiç bir komisyon talep etmeden satış yapmalarına imkan vermek. Gerekli tüm masrafları ilk satışında karşılayacağız.
Sonrasında sistemin içerik ve donanımsal özellikleri tamamlandığında, veya idare eder olduğunda öncelik webmaster siteleri, forumlar olmak üzere bir çok siteden banner ve sponsor link alımı yapacağız. Reklam için ayırdığımız bütçe 20-30bin tl civarında.
Şu an sadece hizmet verecek değerli webmaster arkadaşları beklemekteyim.

Notunuza istinaden: Kesinlikle sizin gibi düşünmekteyim. İlk ayrıcalık hizmetin yanı sıra hazır webmaster ürünlerinin sistemimizde yer bulmasıydı. Zamanla daha çok gelişeceğiz..
Saygılarımla..