Arkadaşlar uzun zamandır kodlama ögrenmeye başlamak istiyordum. Yazın biraz uğrastım ama sonra okul açılınca ara verdim. Şimdi udemy nin indirimlerini görünce almayı düşünüyorum. Keşke hepsini alabilsem ama şuan yeteri kadar miktarda param olmadığı için 1 veya 2 tane kursu alacağım.

hmtl ve css az düzeyde biliyorum işte yazın onlardan başlamıştım. Tam olarak yapmak istediğim bir şey yok ama özellikle android veya ios u almak istiyorum ikisinden birini kesinlikle almak istiyorum. Büyük ihtimalle ios u tercih ederim gibime geliyor.

Fakat bu ios androis olayı kendi isteğimden dolayı alacağım bir de gelir elde etmemi sağlayacak bir şey öğrenmek istiyorum.

Bu gelir elde etmemi sağlayacak olan diller hangisi. Hangi dili sizce öğrenmek için kursunu almam daha mantıklı olur. Freelance için hangisnin iş alanı daha fazla oluyor?

java,aspnet, python vsvs. Önerileriniziyaparsanız sevinirim. Bu arada ios veya android ikiliisinden biri hakkında da tercih bildirebilirsiniz. Keşke hepsini alabilsem ama hem hepsine hakim olacak kadar vaktim yok alsasm bile izleyip devamını getiremem ama 2 adet hem alabilecek param var hem de kendimi geliştiredebilirim.

Bekliyorum yorumlarınızı