Yanlış anlama ama eğer tek amacın bir şey yapayım da parayı kırayım ise zaten hiç denemesen daha iyi gibi. Ben 6 yıldır back-end alanında çalışıyorum hadi bunun ilk iki yılı çöp öyle kıytırık işlerle geçti ama kendimi geliştirme amacımdan bir kez olsun sapmadım.

Şuan sadece kendi projelerimle ilgilenmeme rağmen her ay en azından iki üç iş teklifi alıyorum.
Aslında mesele iş teklifleri de değil,yaptığım projenin tutup tutmaması da değil. Asıl mesela ben bu gece ne öğrendim, bu soruya cevap verebiliyor olmak bile iç huzuru sağlıyor..

Bence umutsuzluğa kapılmayıp kendini gerçekten geliştirmeyi denemelisin. Ayrıca bir kaç ay bir proje için yeterli bir deneme süresi olabilir de,olmaya bilir de. Bu kavramlar çok değişken kavramlar.. Ben bir yıldır bir projeye odaklanmış durumdayım şuan yayında olmamasına rağmen sadece tam anlamı ile test edebilmek için harcadığım para aylık 450 lirayı geçiyor,ek iş alacak zamanımda yok e haliyle yemek paramdan,yaşamımdan kısıp bir şekilde hallediyorum. Bazen başarıya ulaşmak mücadele gerektirebiliyor hemen pes etme :) Çalışmaya devam et.