Bu yazımda 1 günde adsense nasıl alınır konusuna değineceğim, evet 1 günde sadece 17 yazı ile adsense aldım siz neden alamayasınız ki? Yanlış duymadınız sadece 1 günde sizde adsense hesap sahibi olabilirsiniz. Peki adsense hesabı almak için neler yapılmalı?
[SIZE=6]1 Günde Adsense Nasıl Alınır?[/SIZE]
Adsense almadan önce sitenizin temelini oluşturmanız gerekmektedir. Evet adsense sadece 1 günde onaylanmış olabilir, fakat site için çalışmalarınız size bağlı olarak 1 ay da sürebilir 1 hafta da sürebilir. Ben şahsen 1 ay kadar bir zamanda hazırladım bu siteyi. Yani bir araba ustasının vidayı sıkması gibi düşünün, vidayı sıkması 1 dakikasını almıştır fakat o vidayı sıkmayı öğrenmesi bir ömür sürmüştür. Bizde adsense hesabını 1 günde alacağız fakat siteyi hazırlamamız biraz zaman alacak.
[SIZE=5]Sitede Yapılması Gerekenler[/SIZE]
Adsense almak için sitede yapılması gerekenleri aşağıda sıralıyorum;

1. Kaliteli içerikler üretin, içeriklerinizdeki öne çıkan görseller kaliteli olsun. İçerikleriniz nasıl yapılır tarzı içerikler ise görselli anlatmaya çalışın. Değilse bile içeriklerinize görsel eklemeye çalışın. Yani ilk maddemiz kaliteden ibaret sitenizin kaliteli olması için kaliteli yazılar üretmelisiniz.

2. Bir logonuz olsun, size özel dikkat çeken bir logonuz olsun bu da sitenize önem verdiğinizi gösteren bir işarettir.

3. İçerikleri ve kategorileri sitenizin uygun yerlerinde gösterin. Örnek olarak ben sitenin üstünde dikkat çeken yazıları, sidebarda ise son yazılarımı gösteriyorum. Ek olarak kolay ulaşılabilirlik açısından kategorileri de sidebarda gösteriyorum. Sizde bu tarz tasarımlar yapabilirsiniz.

4. Hakkımda, iletişim, kullanıcı sözleşmesi ve kullanım ve gizlilik sözleşmesi sayfalarını linklerdeki gibi eksiksiz olarak oluşturun ve sitenizin üst menüsüne eklemeye çalışın.

5. Footer'a "Powered by Google- Copyright ©2017 Yasin Ergül tüm hakları saklıdır. " gibi bir yazı eklemeyi unutmayın.

Adsense hesabı alabilmek için sitenizde yapmanız gereken ayarlar ve düzenlemeler bunlardı. Şimdi gelelim adsense başvuru yaparken nelere dikkat edeceğimize;
[SIZE=5]Başvuruda Dikkat Edilmesi Gerekenler[/SIZE]

1. Öncelikle sitenizde toplam en az 10-15 adet içerik bulunmalı.

2. Daha sonra sitenizin adı ile bir gmail hesabı almalısınız. Örnek veriyorum benim sitem yasinergul.net ise ben yasinergulnet@gmail.com hesabını almalıyım ve bu gmail hesabı ile başvuru yapmalıyım.

3. Sitenizin hiti çok önemli değil benim hitim 10 ama onaylandı.

4. Başvuru yaptığınız gün mutlaka bir içerik paylaşın.

5. Adresiniz şirket adresi olduğu taktirde daha çabuk onaylanacaktır.

Ben bu yöntemleri ve kuralları uygulayarak sadece 3 saatte adsense onayı aldım. Sizde bu aşamaları deneyerek 1 günde adsense hesap sahibi olabilirsiniz.
Aşağıda da başvuru ve onay maili ile arasındaki saate bakabilirsiniz. :)
Başvuru maili;

Onay maili;

Ayrıca adsense hesabı aldıktan sonra daha faydalı bir yerleşimle daha fazla kazanmak için adsense reklam yerleşimi yazıma göz atabilirsiniz. Adsense hesabınızı google analytics ile bağlamak için analytics adsense bağlama yazımızı inceleyebilirsiniz.
Adsense hesabı nasıl alınır yazımızda 1 günde nasıl adsense hesabı alınabileceğini kendi çapımda anlatmaya çalıştım umarım faydalı olabilmişimdir.

Kaynak: http://www.yasinergul.net/1-gunde-adsense-nasil-alinir.html