voIkan adlı üyeden alıntı

turhost - güzelhost - veridyen - alastyr

wordpress blog sitem için hosting arayışım devam ediyor kafam karıştı bu dört firma arasında kaldım. tecrübelerine dayanarak önerisi olan var mı?


Güzel hosting kullanıyorum. 3 ay wordpress paketini kullandım. Paketimi yükselterek 3 aylıkta Premium Hosting A paketini aldım fakat 3 ay sonra paketim bitince veridyene geçmeye karar verdim.

Güzel hosting iyidir, destek kaydı açarsın anında cevap verilir. Telefonla 7/24 destek alabilirsin. Sorun yaşarsın ama çözerler peki niye veridyene geçeceksin diye sorarsın günlük sadece 600 hit alan sitemde cpu %50 lerde. Siteyi detaylı inceledim ve incelettim sorun bulamadık. Herkes veridyenin optimizasyon konusunda çok iyi olduğunu söylüyor oraya geçmem gerektiğini söylüyor deneme amaçlı kurumsal paketlerine geçiş yapacam.

Ayrıca Veridyen müşteri hizmetlerini aradığımda gerçekten samimi bir çalışanla konuştum sıkılmadan sorduğum sormadığım tüm özelliklerini anlattı paketlerinin, güzel hostingte telefon görüşmeleri öyle olmuyor. İşini bilmeyen kişilerle konuşuyorsun lafı 10 kez anlatıyorsun ancak öyle çözüm bulabiliyorsun.