KingReis adlı üyeden alıntı

Öncelikle böyle birşeyi sakın sakın yapmayın, Rakibinizi geçemiyorsanız bunu illegal yol ile sitesine zarar verirseniz Keser döner sap döner gün gelir hesap döner

Birini görmüştüm Nakliyat sitesini P**** kelimesin'de kasıyordu firmayı aradım birileri bu şekilde sitenizi ekliyor bilginiz olsun dedim. Yapan kişilerin rakip firma olduğunu söylediler müdehalelerini yapacaklarını ve hukuksal işlem yapacaklarını söylediler.
Böyle birşey düşünmeyin ve sakın yapmayın. Forum'da bu tarz sorular sorulması'da hiç hoş değil.


siyahgiyen adlı üyeden alıntı

Hoş bir durum değil. Ha gidip bakkalın kasasından adamın akşam eve götüreceği parayı çalmışsınız ha anti seo uygulaması yapmışsın...


Deli Ruzgar adlı üyeden alıntı

Biz müslümanız değil mi kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi müslüman kardeşinize yapayın diye Hadis-i Şerif var. Bir kere yaptınız diyelim elinize ne geçecek ne gibi bir beklentiniz var böyle bir komplodan.Belkide o kişi sitesinden gelir sağlıyor geliri kendi ihtiyacı veya hastalık vb. insani durumlar için harcıyor.Belkide yapacağınız şey ile kısa bir mutluluk yaşayacaksınız ama bunun birde size dönüş tarafı var.Ekmekle oynayanın ekmeği olmazmış.Uzun lafın kısası yapmayın derim.Eğer aranızda bir husumet var ise Allahından bulsun deyip geçin.(Olaya dini açıdan yaklaştım olması gerekende budur.)


Bu Arkadaşların Söledikleri Bir Nevi Dogru Hatta Dogruda Diyebilirim Lakin Sadece Rakip Olara Düşünürek Bence Anti Seoyu Bu Şekilde Düşünmeyin Diyelimki Ortak Bir Web Sitesi Aldınız. Ortagınız Sizin Hakkınızı Yedi Ve Konunuzda Siz Sonuna Kadar Haklısınız Ozaman Anti Seo Yapmak Bence Sevaptır. :)