Hocam Yapmayın Ne Emek Verilip İşin Sonunda Sunucunun Fişini Çekenler Oldu Sen Bu Siteye Ne Kadar Emek Verirsen Ver Bi Kullanıcının Kafasında Bir Portföy Oluşturmuşsa Ona Gider Yani Kullanıcı Ahmet Sahibindeni Veya Arabam’i Boşver Olum Edirneilan Var Verelim Oraya İlanı Diyebilmeli Ki Başarılı Olmuş Say Kendini Tamam Siten Yeni Bi Hevesle Açmışsın Ama Ahmet Olayı İçin Veya Edirne İli İçin Senin Ortaya Para Koyman Gerekiyor Tanınman Gerekiyor Bunu Sadede Wmaracin’da Görüş Alarak Yapamazsın Burdaki 5 Kişi Beğendim Hocam Demesi Senin Projenin Buna Projede Demek İstemiyorum Neyse Senin Sitenin Güzel Olduğunu Göstermez...

He Bu Demek Değil Ki Ya Bunun Aynısı Var Açmayalım Girmeyelim Bu İşe Örneğin BluTv Çıktı 3.5 Ay Sonra PuhuTv Çıktı Hepsininde Global Bir Hedefi Yok Türkiyede Netflix’e Rakip Olmak İçin Oldular mı Hayır Ücretsiz Üyelik Biraz Türk Filmi Biraz Yabancı Film Tamam Ama Tutmadı Bence...

İşin Özü Umarım Ben Yanılırım Yüzümü Kızartırsın Ama Olmayacak Malesef Hocam Bu Forumu Senelerdir Okuyorum Yeni Üye Oldum Orası Ayrı Ama Çok Proje Gördüm Şöyle Yapıyoruz Böyle Yapıyoruz Diye Sonunda Yapamadılar...