Sarkolata45 Ben kimseye çamur atmıyorum burası forum ve bende fikrimi söylüyorum. Mesleğim ile alakalı istediğimi yazarım siz de okursunuz. Okumak istemezseniz de görmezden gelirsiniz ben arkadaşa yazdım.

Ayrıca proje yapmak sizin düşündüğünüz gibi hazır script alıp bir de domain almakla olmaz öncelikle bunu bir anlayın. Sizinki proje değilki benden proje görmek istiyorsunuz? Ben bir proje ofisinde arayüz uzmanıyım. Bir tane site açıp logo koymak ise proje, biz çok yanlış işler ile uğraşıyormuşuz bunca zamandır. Önce Google'da web yazılımları için projeleri nasıl hazırlanır nasıl yapılır bir araştırın. Sonra bu konuyu tartışalım. Yok illaki bir proje görmek istiyorum diyorsanız yaklaşık bir iki ay içerisinde yayına alacağımız turizt .com projemizi özellikle sizi etiketleyerek paylaşmaktan gurur duyacağım merak etmeyin. Çünkü siz kendinizi kapatmışsınız ve anlamak istemiyorsunuz.

Bu konunuz, arkadaşlar ben hazır bir script aldım, öyle reklamları da koyacağım işte belki bir iki kazandırır şeklinde olsaydı emin olun ona göre cevaplar alırdınız. Gelmişsiniz yok projeye kafa yordum falan. Mobil uygulamalara vs. değinmiyorum bile. Yapmayın lütfen sonra felaket tellalı diyorsunuz.