Bende 4 yıl önce film izle de 3. sıradaydım arkadaşlar. Uzun süre oralarda kaldık günlük 50 60k hitlere geldik ama bi yerden sonra şikayetlerın ardı kesilmedi en son bildiğimiz warner bros mahkemeye vereceğine dair hostumuz aradı 30 filmi öyle sildik. Sonrasında bir çok şirket bu şekilde aradı host şirketide çok sıktı canımızı ama yine de yılmadan devam edelim dedik her şey güzel gidiyordu.Sonrasında googlenin güncellemesi ile yerle bir olduk çok fazla backlınk almıştım sonrasında kapattık siteyi.

Günümüzde bunun önlemi alınmaz ülkemizde de bir şey olacağı yok biri kapanır biri açılır bu böyle gider ancak netflıx gibi bazı sistemler film sitelerini bitirebilir o belli olmaz..
Son olarak:

Film sitesi sahibi olmanın güzel yanlarından biri arkadaşlarım filmi izlerken süreklı bana soruyordu ne izlesek diye ve izleyenlerin güzel yorumlarının verdiği mutluluk bana yeterdi. Webmaster hayatımın ilk sitesi idi. beyaz-perde.net Her zaman söylerim sinema bir sektördür ve bu sektörde bizim de adımız geçti :) Selam olsun o günlere..