eXFreak 11-12 civarı net hesaplama yapmadım 1-2 gün sonra tekrar bir güncelleme paylaşırım, ama 8.300 üstüne çıkacağını düşünmüyorum. Genede yanılıyor olabilirim.
fuzinnes 2023 yılında üretim son bulacak, ozamana kadar yükseliş devam edicek benim görüşüm bu sonrasını kestirmek mümkün değil.
brknt şunu söylemek isterim inşallah iyi birşeye sebeb olurum burdaki amaç bu işe girin demem değil ben görüşlerimi belirtiyorum insanların alamadığı riski alıyorum aldığımızda sonucu paylaşıyorum. Keşke hüsran ile sonuçlansa kimse bu işe girişmese kimsede üzülmese ama birileride bu işten para yiyor biz bunu görüyoruz şuan sanırım.
Tavsiyem 35.000'den BTC alsan BTC 15.000'e düşse panikleyip satma. 15.000 Düşdü diye fırsat belle bir miktar daha al. 8.000'e düşse fırsatı gör biraz daha al, uzun vadede 36, 37, 47, 67 olucak önemli olan bekletebilecek sabır ve geçinebilecek kadar nakitin kalması :D
yigitcangokmen inşallah düşer, fork muhabbeti bu ay nasıl geçicek belirsiz. BTC tekrar 26-27 seviyelerine gelirse Aralık ayında yada ocak ayında 100.000 TL ile deneme yapıcaz. Buda size sözüm olsun.