Bundan Yıllarrr yıllar önceydi sende 3 ben diyim 7, biraz eskileri analım, acıklı bir müzik açıp geliyorum.

Film Başlıyor..

Düşünüp duruyordum Siteme Nasıl bir yenilik eklesem diye, Sonra aklıma Film İstek bölümü açayım oradan üyeler, ziyaretçiler film isteğinde bulunsun, böylelikle onlarla olan bağımı geliştireyim onlarla olan bağımı geliştireyim diye düşündüm..
neyse açtım başlığı kimse uğramıyordu uğrayanda 1 film isteyip gidiyordu..
ekliyordum filmini, teşekkür ediyordu, bende ona ediyordum, mutlu mesud geçinip gidiyorduk.
sonra bir üye çıkageldi her gün 1 film istemeye başladı, neyse ekliyordum güç bela.
sonra 2 ye çıkardı, daha sonra 3, 4, en son günde 5 film istemeye başladı. artık işi gücü bırakmıştım bu arkadaşın filmlerini eklemeye çalışıyordum, ona çalışıyordum yani resmen adam patronum gibi olmuştu. eklemedinmi de trip atıyordu. daha önce istediği filmlerin hepsini yükleyemeden ertesi gün 5 film daha atıyordu sağolsun hiç boş bırakmıyordu, hep istiyordu, doymak nedir bilmiyordu, en son kibarca bir dakika biraderim wan minut dedim, isyan ettim ya biraderim bir dur önce eski attığın filmleri yükleyelim acelen ne bu kadar. artık adam patronum gibi olmuş ben sanki film ekleyen editör gibi hissediyordum kendimi. sonra baktım böyle olmayacak o film istek başlığını kapattım.

bu gerçek hikayeden nasıl bir ders çıkarabiliriz.
Yani şunu demek istiyorum biraderim tamam mevzu derin anladık da Bu sitene gelen üyelere, veya ziyaretçilere fazla yüz vermiyeceksin, yoksa yukardaki gibi oluyor Tepene çıkıyorlar baş edemezsin birader, önceki yazılarımda bahsetmiştim bir ağırlığın olmalı biraderim, anonim ol çok samimi olma ama güler güzlü ol demiştim. neyse biraderim görüşüz.
Sagopa'nın bir sözü vardı bu film sitesi sektörünü çok iyi anlatır bak iyi dinle, feyz al..
"Bu yollarda çok iyi olmalı manevran ve mis gibi kokmalı sunduğun manolyan"