Dostum bu konuyu benim açtığım konuya ithafen açtın ve ben de bu yüzden buraya yazma gereği duyuyorum. Bak güzel kardeşim. Senin belli ki bir takım isyankar hayatın var. Ben buraya aramızda geçenleri yazmak istemezdim ama ben seni tanıdığım kadarıyla senin yardım alman gerekli.
Ben konumda yazmışım. Sen Türkçe olarak yazacaksın, ben İngilizce'ye çevireceğim diye. Sonra bana mesaj atıp da sen kendine makaleci arıyorsun yazmanın bi mantığı yok. Neden diye soracak olursan zaten sen de kazanacaksın ben de kazanacağım. Eğer sen kazanmayacaksan ben de kazanmayacağım. Oradaki inceyi anlarsan bu konuyu ne kadar boştan yere açtığını da anlamış olursun.
Bana üşeniyor demişsin. Ben yüzlerce Türkçe makale yazdım. Ben yardımcı arıyorum. Herkes yardımcı arar kendine. Herkes yardıma ihtiyaç duyar. Bir bilgisayarda saatler geçirirken sohbet etmeye ihtiyaç duyar. Sen anlamazsan da bu yazımı okuyan çoğu kişinin ben anlayacağına eminim. Bu yüzden ben bir arkadaş aradım. Yani senin deyiminle amele aramadım Kendime. Hoş sen zaten ben ameleyim dedin ama kendince amele arayan birisini görünce neden zoruna gitti orasını ben anlamadım.
Kalbini kırmak istemiyorum. Yukarıda bi arkadaş demiş burada abi kardeş arayan bilmem ne bilmem ne. Demek ki hocam sizin herşeyden bir çıkarınız var veya her konuya farklı yaklaşıyorsunuz ki böyle bir şey olacağına inanmıyorsunuz. Ben buradan 1 ay önce tanıştığım benden 4 yaş büyük birisiyle abi kardeş oldum. Bayağı da muhabbet ederiz. Birbirimizi dinleriz.
Ha şimdi isyankar kardeşim(konu sahibi) o zaman git o abinle aç siteni diyecek. Açtım arkadaşım. Zamanı yoktu kapattık sonradan. Hatta forumda da konumuz mevcut. Adsense serüvenimiz diye bilen bilir. 1000 i aşkın görüntülenme aldı.
O yüzden sen insanlara böyle yaklaşıyorsun diye her insanın böyle yaklaşması gerekmiyor. Sen o içinde bulunduğun durumdan bu bakış açısıyla biraz zor çıkarsın benden sana demesi.
Tekrar söylüyorum her insan bir ekip arkadaşı ister. Onunla çalışmak sohbet etmek saatlerce bilgisayar başında yalnız olacağına onunla olmak ister. Herkesi kendinle karıştırma. Bir dahakine de insanlara mesaj atma konuyu tam olarak okumadan. Eğer okuyamıyorsan veya okumayı sevmiyorsan web işlerini yapamazsın. Bunu sana deyim.
Hayatında başarılar. Allah yardımcın olsun senin.