-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba illaki forumda şu başlıklı benzer konuları görmüşsünüzdür;
" Projeme Ortak Projeme Abi Kardeş gibi insanları bekliyorum"
"Beraber çıkacağımız bu yol da yanımda olan kardeşlerimi abilerimi bekliyorum"
vs-vs-vs
Arkadaşlar uyarım şu ki insanlar üşendikleri şeyi farklı yorumlandırarak size yaptırtmaya çalışıyor mesela ne diyeceksiniz,
Adam Konu açıyor kardeş abi aranıyor diyor adam ile iletişime giriyorsun dediği kelime şu "sen topu alıcaksın bende o topu oynayarak para kazandırıcam ikimize"
Abi sen bu adama ne çabuk güvendin de ona kalkıp para kazandırıcaksın geçin şu alakasız vaad ve kelimeleri.
Ve uyarımdır arkadaşlar hemen atlamayın ekip işi aslında çok mükemmel sonuçlar verir ama insan olan kişiler ile çalışın köle olmayın ve en önemliside daha yeni tanışmış olan bir insanın size sunduğu vaat veya söylediği sözlere direk atlamayın para tatlıdır fakat darbeyi yedinmi isot gibi gelir ..
-Saygılarımla..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Çok sıkıntı ve boş işler..
Abi-Kardeş aramaya gerek yok burası sosyalleşme ortamı değil. Birinin aklında bir proje varsa buna ortak olacak veya yardım edecek birini normal şekilde konu açıp bulunabilir. Ama güvendi, abi-kardeşti ne gerek var.. Araya bir ciddiyet katıp, iş gidişattını oturttuktan sonra fazlasına gerek yok. Bunlar 2 kişinin zamanla olacak bir oluşumu. Burada konu açımı gereksiz bence
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Buraya abi kardeş aramaya gelen insana zaten güven olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Borsa
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Seo yapanlardan bahsediyorsun sanırım 😁 Sen para ver sana para kazandırcam ama fos..
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Türkçe-İngilizce Çevirmen
-
-
Ad Soyad
D** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%75)
Dostum bu konuyu benim açtığım konuya ithafen açtın ve ben de bu yüzden buraya yazma gereği duyuyorum. Bak güzel kardeşim. Senin belli ki bir takım isyankar hayatın var. Ben buraya aramızda geçenleri yazmak istemezdim ama ben seni tanıdığım kadarıyla senin yardım alman gerekli.
Ben konumda yazmışım. Sen Türkçe olarak yazacaksın, ben İngilizce'ye çevireceğim diye. Sonra bana mesaj atıp da sen kendine makaleci arıyorsun yazmanın bi mantığı yok. Neden diye soracak olursan zaten sen de kazanacaksın ben de kazanacağım. Eğer sen kazanmayacaksan ben de kazanmayacağım. Oradaki inceyi anlarsan bu konuyu ne kadar boştan yere açtığını da anlamış olursun.
Bana üşeniyor demişsin. Ben yüzlerce Türkçe makale yazdım. Ben yardımcı arıyorum. Herkes yardımcı arar kendine. Herkes yardıma ihtiyaç duyar. Bir bilgisayarda saatler geçirirken sohbet etmeye ihtiyaç duyar. Sen anlamazsan da bu yazımı okuyan çoğu kişinin ben anlayacağına eminim. Bu yüzden ben bir arkadaş aradım. Yani senin deyiminle amele aramadım Kendime. Hoş sen zaten ben ameleyim dedin ama kendince amele arayan birisini görünce neden zoruna gitti orasını ben anlamadım.
Kalbini kırmak istemiyorum. Yukarıda bi arkadaş demiş burada abi kardeş arayan bilmem ne bilmem ne. Demek ki hocam sizin herşeyden bir çıkarınız var veya her konuya farklı yaklaşıyorsunuz ki böyle bir şey olacağına inanmıyorsunuz. Ben buradan 1 ay önce tanıştığım benden 4 yaş büyük birisiyle abi kardeş oldum. Bayağı da muhabbet ederiz. Birbirimizi dinleriz.
Ha şimdi isyankar kardeşim(konu sahibi) o zaman git o abinle aç siteni diyecek. Açtım arkadaşım. Zamanı yoktu kapattık sonradan. Hatta forumda da konumuz mevcut. Adsense serüvenimiz diye bilen bilir. 1000 i aşkın görüntülenme aldı.
O yüzden sen insanlara böyle yaklaşıyorsun diye her insanın böyle yaklaşması gerekmiyor. Sen o içinde bulunduğun durumdan bu bakış açısıyla biraz zor çıkarsın benden sana demesi.
Tekrar söylüyorum her insan bir ekip arkadaşı ister. Onunla çalışmak sohbet etmek saatlerce bilgisayar başında yalnız olacağına onunla olmak ister. Herkesi kendinle karıştırma. Bir dahakine de insanlara mesaj atma konuyu tam olarak okumadan. Eğer okuyamıyorsan veya okumayı sevmiyorsan web işlerini yapamazsın. Bunu sana deyim.
Hayatında başarılar. Allah yardımcın olsun senin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Webmaster dünyasına iyice bir giriş yap hocam anlayacaksın abi kardeşin kan bağı olmadan bulunamadığı. Ek olarak tabii ki çikar ilişkisi kuracağım. Yahu bedava iş mi yapılır? Çocukluktan tanimiyorsaniz baya bir geçmişiniz yoksa burada 2 3 gunluk tanidiginiz birine güvenme isteği duyup iş arkadaşi ariyorum demeniz cidden saçma ve %99.99 eminim ki o kişiyi bulamayacaksiniz ilaninizi okudum, inanın bana kimse o şartları kabul etmez. Eden de sizi dolandırır. Bu kadar da net son olarak daha da beni konuya dahil etmezseniz sevinirim. Ben buraya ticaret yapmaya geldim abi kardeş aramaya gelmedim.
Size iyi forumlar