fethiyerehber.net olarak hizmet sağlıyorum. Sağladığım her hizmette onların istedikleri kelimelerde onları yukarı taşıyorum. örn: single holiday fethiye gibi. Her firmadan 150₺ yıllık para alıyorum. 6 Ay önce açtığım firma rehberi sistemi şuanda oradan taşındığım için durmuş durumda. Fakat bu kış için otellere çalışma yapmaya tekrar gideceğim. Aslına bakarsanız kazançlarımın %99'u ilk etapta reklama gitti diyebilirim. Çok emek isteyen bir şey her gün farklı farklı insanlarla tanışıyorsunuz ve yaptıklarınızı ne yapacağınızı anlatıyorsunuz. İnsanlarla bir yandanda samimiyet kurmuş oluyorsunuz. Rehber dediğiniz zaman ************** olarak ifadeler alıyorsunuz. Size bir firma için yapılan çalışmayı söyleyim;
- İç, Dış mekan çekimleri
- 1 Saat ne istedikleri hakkında bilgi edinme
- Yer hakkında makale hazırlama ve yazma
- Yer bilgilerini toplama ve siteye girme.
vb. şeyler
Eğer bir firma rehberi açmak istiyorsanız küçük düşünün. İlk olarak yaşadığınız semtten başlayın. Tanıdık - eş, dost gibi kişilerden yararlanarak bir alt yapı oluşturun. Şuanda rehber sitem ile 4-5 gün önce adsense aldım :) Umarım başarılı olursun hastayım tam olarak ne yazdığımıda bilmiyorum bir yanlışım olduysa kusura bakmayın iyi forumlar :)
- İç, Dış mekan çekimleri
- 1 Saat ne istedikleri hakkında bilgi edinme
- Yer hakkında makale hazırlama ve yazma
- Yer bilgilerini toplama ve siteye girme.
vb. şeyler
Eğer bir firma rehberi açmak istiyorsanız küçük düşünün. İlk olarak yaşadığınız semtten başlayın. Tanıdık - eş, dost gibi kişilerden yararlanarak bir alt yapı oluşturun. Şuanda rehber sitem ile 4-5 gün önce adsense aldım :) Umarım başarılı olursun hastayım tam olarak ne yazdığımıda bilmiyorum bir yanlışım olduysa kusura bakmayın iyi forumlar :)
Pm attım hocam