-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
400 tl ye site yapılabiliyorsa ve iş görüyorsa haklı olarak kimse fazla para vermez.
işin diğer tarafı piyasada çok para isteyen firmalarda az değil sonra biz ekmek yiyemiyoruz derler
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Site kurmakta ne var ki yaa.. laflari zaten suanki durumu cok iyi bi sekilde izah ediyor. Wix , godaddy cok kolay 5 dakika 😥
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
buda moda oldu her gün başka sektörden şikayet konusu açılıyor forumda
uguur
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Yazdıklarınız size mantıklı geldi mi? Bu pazarın içinde olmadığınızı varsayın hatta bu varsayımı firmanızdaki kişilere söyleyin onlarda öyle varsaysınlar. Bu sektörden bi haber olan vatandaşa gidip 2.000 TL gibi bir fiyat çıkarırsanız o da gidip 400 TL'ye yaptırır. Hatta sizin mahmut tuncer gibi beyninizden vuruluşunuza neresiyle güler siz tahmin edin. O kişi sizin detaylı şekilde çalışıp sonunda kaliteli bir iş teslim etmenize bakmıyor ki verilmek istenen mesaji site verdi mi? verdi. O zaman no problem.
Şahsım adına konuşmam gerekirse ben o php dir css dir v.s bu tarz yazılım dillerinden hiç birini bilmiyorum. Bunuda söyleyeyimde sizin o webmaster dediklerinizden sayılıp taşlanmayayım.
İşin özü şu ki artık ucuz etin yahnisi yeniyor. Ha bu arada burada ahkam kesenlerin çoğu da o 400 tl lik webmaster o yüzden çok yanlış yere konu açtınız :)
Not: Yanlış anlamayın şahsınıza ve ya açtığınız konuya karşı bir tepkim yok olsaydı zaten bunu açık açık belirtirdim sadece fikirlerimi belirtmek istedim.
Uğur Gündüz Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Cyber Security
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu konuda haklısın :) benim çevremde webmaster olarak kendini gören çok fazla kişi var ama kod yazmaya gelince siteleri kopyala düzenle ardından satış yap :)