mrscode adlı üyeden alıntı

uguur bey, anlamamakta ısrar ediyorsunuz sanırım. Benim fiyatla ya da müşteri kaptırmakla alakalı bir sorunum yok o sadece bir örnek hikaye. Anlatmak istediğim o saçma siteyi yapanın kendine webmaster demesi, müşterilerin de kendini bu işin içinde gibi gösterme çabaları. Satış kabiliyetiyle ne alakası var ucuz mal satmak kabiliyet midir?

Ben sizi gayet iyi anlıyorum ama siz beni anlamakta güçlük çekiyorsunuz sanırım ya da ben kendimi daha net ifade edemiyorum. İnsanlar kendini bu işin içindeymiş gibi çaba göstermiyor tam olarak bu işin içindeler. İçinde olmasalardı siz bu konuyu açmış olmazdınız. Ucuz ve ya pahalı bir şekilde kendini ve ya yaptığın işi pazarlayabilmek kabiliyettir. Ucuz mal satmayı kabiliyet olarak görmüyorsanız bir gün sempt pazarına gidin de tanesi bir liraya çorap satan abilerimizi ziyaret edin ya da bir gün o işi yapmayı deneyin. Benim kasdettiğim nokta müşterilerinizi doğru noktalardan yakalarsanız şikayetçi olduğunuz webmaster arkadaşlara piyasayı bırakmamış olursunuz.