-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Hukuk Fakültesi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Başlık açık ve net sanırım, yıllar önce daha çok forum sitesi vardı ve daha çok talep vardı. Şimdi öyle değil gibi ? Ben mi öyle düşünüyorum yoksa yanılıyomuyum :D:confused:
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Forum sitesi açmak sabır ve zaman isteyen bir şeydir. çoğu forum sitesi açan arkadaşlar, bir hayal için açıp 2 ay sonra bakmıyorlar bile yüzlerine. Hele ki webmaster forumu son zamanlarda herkes açıyor ama sadece açıyorlar.. Forum sitesi, ve ya siteleri halen popüler ama bakılırsa ;) bakılmaz'sa bir şey olmaz
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Instagram Web Otomasyon
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
evet haklısınız eskiden genel bilgiler içeriyordu forumlar herkes elinden geldiğince her şeye yardımcı olmaya çalışıyordu, ancak şuan ticaret var ise tutuyor sadece. örnek frmtr ye baktığımızda milyonlarca üyesi olan bir platform bitmek üzere
nokta
Kurumsal SEO Çözümleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web/Seo/ARGE
-
-
Ad Soyad
O** C**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Aslında eskiden vardı forumlar ama arka arkaya herkes forum açınca, insanlar bir nevi dağıldı. Şimdi herkes forum açıyor, açmayın demiyorum ama açarsanda bak şu forumuna bakmamazlık etme. WMARACI sayesinde belki, 50 ye yakın webmaster forumu açmış kullanıcı var. Sürekli bakış açısı şu şekilde "wmaraci açmış kazanmış bende kazanırım" arkadaş yıllanmış forum ;) zaman ve sabır ;) anlata anlata dilimde tüy bitti.
NEWS KAYITLI SOSYAL MEDYA SATIŞ SİTELERİNE ORGANİK KEYWORD ALAN ADINDAN TANITIM YAZISI
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
iyi net de vardı bı zamanlar ***.netın kurucusu radmin' ile bı bozuştular adam gıttı *** kurdu 2005 de sonra 2010da wm aracı çıktı bır çok webmaster sıtesı açıldı kaptıldı ayakda kalan en sağlam ıkı forum kaldı.
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....