-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben natrodan wordpress hosting paketi kullanıyorum. projenizin büyüklüğüne göre önceden öngörü yaparsanız, performans açısından bir sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum.
son zamanlarda müşteri hizmetleriyle ilgili ben de bir takım sıkıntılar yaşadım ancak genel olarak sorunlarınıza bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorlar. piyasadaki 20 tl lık firmalarla karşılaştırma yapılmasını doğru bulmuyorum. sonuçta natro yıllardır bu sektörde adını duyurmuş büyük bir firma.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
cafede calısıyorum
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Natro kullanırken kesintiler yaşadım hep sürekli olurdu site down check servisleri ile sürekli takip ediyordum site offline oldumu e-posta gelirdi baya hit kaybettirdi bu durumlar yavaşlık ayrı bı sorundu zaten geçen yıl turhosta geçtim müşteri hizmetlerinden ve hostlarindan aşırı memnunum doğru fiyatları biraz yüksek ama kaliteli ve gözün arkada kalmıyor ben en son ticket attığım zaman paket yenilemesi yaptigimdaydi
Turhostun bulut sunucusu için konuşuyorum şuan. Bence bireysel hosting paketleri uygun
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SUNUCU UZMANI
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şöyle bir yorum yapmam gerekir, Natro kullandığım için bunu bir borç hissediyorum.
Hosting paket özellikleri dışında 7/24 teknik destek sağlayan bir ekibi bulunuyor. Bazı işlemler dışında 7/24 çağrı merkezlerine ulaşmakla birlikte, destek talebi ile de bilgi sahibi olabiliyorsun.
Paket özelliklerine gelince, bence Natro Türkiye'nin şuanda en büyük hosting şirketi. Sınırsız xTreme kullanıyorum bende, eğer pakette belirtilen kaynak kullanımlarını geçmediğin sürece pek bir sıkıntı yaşamazsın. Paket kullanımlarını aşsan dahi Destek Ekibi kaynak kullanımlarını sıfırlayıp, mağdur olmaman açısından biraz daha yükseltiyorlar sanırım. Ben bu izlenime sahip oldum. İlk 15 gün içerisinde de memnun kalmazsan koşulsuz şartsız iade mevcutmuş.
Her firmayı beğenen beğenmeyen elbette olacaktır, bkz: Turkcell Türkiye'nin en çok şikayet alan şirketi, ama en çok kullanılan GSM şirketi :)
Ek olarak şuan Muhteşem Cuma isimli kampanyaları mevcut, +1 yıl hosting hediye ediyorlar. Bence kaçmayacak bir fırsat, kesinlikle...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Backend Developer
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam Yöncü Öneririm domain + hosting 48TL
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bedava olsa bile almam. Samimiyetle söylüyorum. bedava olsa bile almam, natro kullanan müşterleri transfer ücreti ödedip godaddy'ye alıyorum.
phpanaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yüksek Lisans Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
A** D**