TazZ Açıkçası bir Türk firmasını, hele kendini bu sektörde kurumsal marka haline getirmiş bir firmadan iyi bahsetmemek benim için de hoş değil.

Natro hakkında yaşadığım her şeyi tek tek yazsam roman olur. Sadece ilk zamanlar orada çalışan iki personel hatırına yazmıyorum. Evet, çalışanları elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor. Ama bilgi yetersiz olunca yazılıma ve size suç bulmaları insanı iyice çileden çıkarıyor.

Çok basit bir örnek vereceğim; Opencart yazılım kullanan biri olarak yazılımı kötüledikleri yetmediği gibi paylaşımlı hostingde kaldırmayacağını sunucu kiralamamız gerektiğini söylediler. Tamam dedik, ama fiyatları pahalı idi. Sayelerinde başka bir firmaya bulaştık sunucu kiraladık. Orası daha beter çıktı. Ardından iki firma daha gezdik :) En son şu an çalıştığım firmaya denk geldim ''sunucu kiralama için'' ve gerek yok, paylaşımlı hostingde sıkıntısız çalışır siteleriniz dediler ve 1.5 yıldan fazla oldu hala çalışıyor siteler.

Şimdi söyleyin bana, yüksek paket satma çabasında olan bir firma neden benim gözümde iyi olsun?

Eğer bir yerden hizmet aldığınızda memnun iseniz fiyata pek aldırmamalısınız.

Belki bu konudan ötürü size özel ilgi gösterebilirler, sizi hiç üzmezler orasını bilemem tabii ki. Belki siz ve sizin gibi kampanyadan yararlananlara özel ayrıcalık gösterirler, bu beni de sevindirir açıkçası. Gerçekten Türk firmalarının her zaman iyi yerlerde olmalarını isterim nihayetinde.