qaengine
ask me
ask it
wordpress temaları var, bunun dışında
q2a php scripti var
ask me
ask it
wordpress temaları var, bunun dışında
q2a php scripti var
Altyapı-Script istersen, inceleyebilirsin.
Wordpress için AnsPress var, temayı satın alıp kullanırsanız kusursuz bir soru cevap siteniz olur
Ayrıca yalnızca soru cevap sistemi için tasarlanmış Question2Answer var
Ayrıca yalnızca soru cevap sistemi için tasarlanmış Question2Answer var
https://codecanyon.net/item/king-media-video-image-upload-and-share/7877877
zamanında almıştm uygun fiyata satabılrm
zamanında almıştm uygun fiyata satabılrm
biraz daha özellik ve görsel olsa satın alırdım
edcsmile kim nerede dağıtılıyor :)
HeroTürk ,
Herkes faydalansın dedim :) Soru-Cevap Scripti
Bilmeni isterim ki, maalesef kontrol paneli yoktur.. Pek vakit bulamadım açıkcası :/
Herkes faydalansın dedim :) Soru-Cevap Scripti
Bilmeni isterim ki, maalesef kontrol paneli yoktur.. Pek vakit bulamadım açıkcası :/
Hocam bunu geliştirseniz ücretle dahi satın alabilirim. Anspress kullanıyorum 6 aydır burnumdan geldi her yerinden bug fışkırıyor eklentinin.
gorkemaslan ,
Dostum şöyle ki, bunu daha çok yeni başlayacak arkadaşların yararına yapmıştım. Geliştirmekten ziyade, bu tip script arayışında olanlara özel bir sistem yazılabilir tabikide.. Ama şuan ki mevcut scripti geliştirmeyi düşünmüyorum. Zaten başta belirttiğim gibi yeni başlayanlar için fazlasıyla ideal olacaktır. :)
Eğer ki, siz bu tarz tam sistem arıyorsanız irtibata geçmeniz yeterlidir konuşulup anlaşılır :)
Dostum şöyle ki, bunu daha çok yeni başlayacak arkadaşların yararına yapmıştım. Geliştirmekten ziyade, bu tip script arayışında olanlara özel bir sistem yazılabilir tabikide.. Ama şuan ki mevcut scripti geliştirmeyi düşünmüyorum. Zaten başta belirttiğim gibi yeni başlayanlar için fazlasıyla ideal olacaktır. :)
Eğer ki, siz bu tarz tam sistem arıyorsanız irtibata geçmeniz yeterlidir konuşulup anlaşılır :)
Zaman ayırıp konuma yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim, kafamda soru - cevap scriptleri oluşmaya başladı yine bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok çok sevinirim. Herkese saygılar, sevgiler.