riko adlı üyeden alıntı

Merhaba.
Öncelikle bu güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum size.
Açıkçası biz bionluk, sadeceon gibi sitelerle karşılaştırılmayı pek doğru bulmuyoruz. Evet hizmet bölümümüzde var fakat biz ilk olarak 1. ve 2. kullanıcıya ulaşmayı amaçlamaktayız. Bu haliyle bir pazar doğuracaktır ve 3. kullanıcı (son kullanıcı) zaten pazarın içinde kalacaktır. Öncelikli hedefimiz budur ve bu yüzden webmaster sitelerine bu tip konu açmaktayız.

Tanıtım konusunda çok haklısınız. Aşamalı olarak 100-250-500-1000 ürünün sitemizde yer almasını detaylı reklam çalışmalarımız için bekliyoruz. Örneğin bir sitede ilgili konuyu o an sitede veremez isek anlık kullanıcı kaybı yaşarız. Reklam çalışmalarımızı ürün ve hizmet satan arkadaşlar için yapmış olacağız ve girişimin ürün veya hizmet sunan arkadaşları olumlu yönde etkilemek isteriz. Sizin dediğiniz gibi "ucuza yaptır" mantığı bir sonraki aşamamız olacaktır. İlk aşamamız ise "ürün veya hizmetini sat" :) Biz bu arada çeşitli kampanya ürünlerini projemizde yayınlayacağız.

Evet bu konuyu bizde düşünmekteyiz fakat sloganımız "Projeleriniz İçin Dijital Market" ken bazı kategorilerden kaçmanın gereksiz olduğunu düşünüyoruz. Yapamıyoruz da :) Özellikle ürün kategorisi için alıcının çeşitli arama motorları yerine projemark'ı kullanmasını amaçlıyoruz. Örneğin "wordpress oyun teması" etiketini sitemiz üzerinden aratmasını istiyoruz. "Aramama gerek yok, bu ürün burada var!" veya "Bu ürün burada kesin vardır!" fikrini yansıtmaya çalışıyoruz. Daha çok 3. kişi yerine dijital geliştiricilerin alışverişi konusunda yardımcı olmak istiyoruz.

Giriş için raklam bütçemiz 10bin tl arttırılabilir civarda. Dediğiniz gibi öncelik işimiz "10 Liran varsa 9'unu reklama yatırman gerekir" . Daha sonra "10 Lira gelirin varsa 9'unu reklama yatırman gerekir" umudundayız :) Giriş için güzel kötü bir bütçe değil sanırım. Fakat reklam girişimlerine neden başlamadık? Yukarıda da belirttiğim üzere ilk başta pazarı veya pazar altyapısını oluşturunca ciddi çalışmalarımıza başlamayı hedefliyoruz. Ürün sayısına göre arttırılabilir civardadır.

Görüşleriniz için tekrar teşekkür ederim. Bize bir meşale yaktığınızdan şüpheniz olmasın dediklerinizi dikkate alacağız :)




Evet hocam sistem üzerinde yaklaşık 10-12 saat anlık olarak ekleme düzenleme işleri yaptık haliyle bu gibi ufak sorunlar doğuyor. Düzeltilecektir.
Satıcı için sms doğrulaması getiriyoruz. Sizin satış yapmanız için başvuru yapmanıza gerek yoktur. Pazar menüsünden "Öğe Yükle" penceresinden dilediğiniz ürünü veya hizmeti ekleyebilirsiniz.
Sizi de aramızdan görmekten mutluluk duyarız.



Üye oldum hocam fakat öğe yükle kısmından "Hizmet" seçince her hangi bir eylem yapılmıyor. Bunlar tamamlanınca sitenizi tanıtmanız daha mantıklı olurdu :)

Bunları düzelttikten sonra bana pm üzerinden veyahutta konu üzerinden alıntı yaparsanız elimden geldiğince destek olurum.