-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metalurji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
kerim4126 adlı üyeden alıntı
konu öylesine gezinirken gözüme çarptı, imzanızda sitenizi gördüm, bi girip bakıyım dedim, gerçekten çok hoşuma gitti diyebilirim.zamanında bende uğraşmıştım fakat sizin yaptığınız site gibi bir site yapamadım.konuyla ilgili reklam vermek isteyen arkadaşlar için hitlerde uygunsa güzel bir site diye düşünüyorum. başarılarınızın devamını dilerim...hayırlı satışlar...
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Araştırma yaptıkça, çabaladıkça ve yazarlarımızın katkılarıyla zamanla güzel şeyler ortaya çıktı. Tabi yakınlarımın desteklerini de es geçemem. Zamanla daha güzel şeyler olacağını umuyorum.
Saygılarımla :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Ben bilim sitesinin bu tarz konularda kullanilmasina maalesef karsiyim. Evet zor bir sektor ve kazanc gerekiyor ama zaten alaninda lider bir site ise sponsor geliri vardir en kotu adsense ile destekleniyordur. 40-50 tl icin alet edilmesi maalesef uzucu.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı
Ben bilim sitesinin bu tarz konularda kullanilmasina maalesef karsiyim. Evet zor bir sektor ve kazanc gerekiyor ama zaten alaninda lider bir site ise sponsor geliri vardir en kotu adsense ile destekleniyordur. 40-50 tl icin alet edilmesi maalesef uzucu.
Öncelikle katkınız için teşekkür ederim. Bilim konusunda adsense oldukça az kazandırıyor. Admatic gibi reklam firmalarını da kullanıcıya antipati oluşturuyor diye kullanmıyoruz. Sitenin ileriki projeleri için (Mobil uygulama, üniversite kulüplerine sponsorluk vs.) maddi olarak bir şekilde desteklememiz gerekiyor. Bu sebeple tanıtım yazısı alıyoruz. Ama bu durumda olmak sizin de dediğiniz gibi maalesef üzücü. Zamanla herşey daha iyi olacak inşallah.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
konu ve site adresini pm olarak gönderirmisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
fatihkara41 adlı üyeden alıntı
Öncelikle katkınız için teşekkür ederim. Bilim konusunda adsense oldukça az kazandırıyor. Admatic gibi reklam firmalarını da kullanıcıya antipati oluşturuyor diye kullanmıyoruz. Sitenin ileriki projeleri için (Mobil uygulama, üniversite kulüplerine sponsorluk vs.) maddi olarak bir şekilde desteklememiz gerekiyor. Bu sebeple tanıtım yazısı alıyoruz. Ama bu durumda olmak sizin de dediğiniz gibi maalesef üzücü. Zamanla herşey daha iyi olacak inşallah.
Bu konuda ortak bir destek projesi yonetebiliriz, musait oldugunuzda iletisime gecmeniz yeterlidir; ben de Biyoloji Gunlugu platformunu yonetiyorum belki bir fikir ve bilgi alisverisi olabilir.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı
Bu konuda ortak bir destek projesi yonetebiliriz, musait oldugunuzda iletisime gecmeniz yeterlidir; ben de Biyoloji Gunlugu platformunu yonetiyorum belki bir fikir ve bilgi alisverisi olabilir.
Kesinlikle hocam. skype adresim
metalurjibey@hotmail.com buradan konuşabiliriz isterseniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
61 / E
-
Meslek
Pazarlama ve Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad