-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Youtube kanalım var ve kanal üzerinden adsense başvurusu yapmıştım. Onaylandı, para kazanma şu an aktif ve pinim geldi hesabım tamamen yayıncı durumunda şu anda.
Dün banka hesap tanımlaması için başvuru yaptım Google bugün ödeme yapmış 0,79 Cent ve ödeme tipimde onaylandı.
Adsensem youtube üzerinden olduğu için web sitelerime ekleme yapamıyorum. Başvuru yapmam gerekiyor fakat aktif sadece blog sitem var. Onun haricinde başka gecici bir site açıp adsense alabilirmiyim ?
Bu konuda bilgilerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.
Teşekkürler..
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende youtube adsensi blogger üzerinden başvurdum halen beklemedeyim cevap gelmedi daha reklamlar cıkmıyor. normal web sitesini tanıtacaksan ordakı başvuruda site incelenicek yinede ona göre başvuru yap.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sağlık Bakım Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Adsense hesabı alıp web siren için kullanabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
YazilimTeknoloji adlı üyeden alıntı
Bende youtube adsensi blogger üzerinden başvurdum halen beklemedeyim cevap gelmedi daha reklamlar cıkmıyor. normal web sitesini tanıtacaksan ordakı başvuruda site incelenicek yinede ona göre başvuru yap.
Bende mi blogger açsam acaba ? ya da Blogspot ..
Adsense hesabım var zaten fakat youtube üzerinden almıştım. Buna webide eklemek için site başvurusu yapmam gerekli. Elimde pinli belgem var niye para verip satın alayım :)
Son çare o olmalı.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Bilişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
I** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
blogger denedim bekliyorum olursa guzel olur gün aşırı içerikte giriyorum hayırlısı kac zaman beklıcem bilmiyorum ama