Kurtuluş Yazdığınız konuda Veridyen en iyisi olarak gözüküyor. Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz acaba.(Bu sonucu en üste yer almasından çıkarıyorum)

Baştan zaten listede natronun işi yok. Şurada nator kulanıp da başı ağrımayan yoktur. Sadece köklü bir firmadır için boştur.


2013 den beri Turhost'dan hizmet alıyorum. (4 Senedir) Değerlendirme yapmak için oldukça uzun bir süre.

Her şirketi ara ara denedim. Tek döndüğüm yer Turhost Bana soracak olursanız teknik destek ekibi şuana kadar gördüğüm en bilgili en tecrübeli en samimi ekip.

Sitenizde yaşadığınız sorunun kaynağını ayrıntılı bir biçin de anlatarak destek talebine yanıt veriyor. Çalışmayan kodu düzenleyip size gönderiyorlar. Sunucu taşıma işlemlerini karşılıksız yapıyorlar. (Bazı durumlarda geçerli tabi 4 senenin verdiği bi teşekkür hizmeti diyelim.)

Ödemelerde esneklik tanıyor sorun çıkarmıyorlar.

Her saat karşınızda birini bulabiliyor. Arkasında büyük bir ekibin olduğunu bilerek sitelerimde sorun oldu mu acaba derdine düşmüyorsunuz.

Aşağı yukarı tüm paketlerinden aldım. Verdikleri limitleri özgürce kullanabiliyorsunuz. %25 Cpu hakkı veriliyorsa kesinlikle %100 kullanma hakkınız var ve bunu size sağlıyorlar. Aşırı cpu tüketiyor diye şu güne kadar bir uyarı dahi almadım.

Başka hosting firması bedava verse bile Turhosdan kesinlikle çıkış yapmam.