Hocam diyorsunuz ya adsense kabul etsin sonra kaliteli içerik yazıcam video çekicem falan. Bence şu an bunu yapsanız belki olur gibi ? Özgünlük için laf kalabalığı yaptım diyorsunuz laf kalabalığı olmadan özgün olsanız. Hani seo için falan değilde kimse girmese bile güzel olacak şekilde. Bana mesaj atmıştınız sanırım pek yardım edemedim ama benim günlük 5-10 kişinin girmesiyle onayladılar. Ben sana içimden geldiği gibi yazdım yazıları seo için falan denemedim. Onaylandıktan sonra yapıcaktıö başladım zaten. Yani bence adsense şans işi falan değil.
Siz baya uğraşmışsınız eksik yok ama aklıma gelen en önemli şey oyunlarla alakalı olmasından dolayı olabilir ? Hile falan var mı bilmiyorum ama adsense politikasına uymuyor diyorsa bence bu yüzden olabilir aklıma pek bir şey gelmiyor.. Gerçi site oyun sitesi domain falan öyle ama takiptekim araştırayım bende 1-2 gün bulursam birşey yazarım.

EnesAli adlı üyeden alıntı

bir youtube kanalı açın 2-3 özgün video atın. özgünden kasıt mesela çocuklarınızı çekip atın öyle konu falan olmasına gerek yok (çocuğunuz örnektir evli olmayabilirsiniz) youtube dan adsense başvurusu yapın kanalınıza onay çıkacaktır sonra da onu normal adsenseye çevirmek için başvurun yüksek ihtimalle kabul edilecektir.

Hocam bu 2-3 video at adsense onaylasın işi eskiden devam ediyordu şu an o sistem yok ? Benim sitemin adsense onaylandı youtube hala duruyor. 10.000 izlenme geldikten sonra bağlayabilirsiniz diyordu ? Varsa bi yöntem youtube da açayım hemen..