asinan hocam öncelikle teşekkürler ben teknik açıdan sordum yani google sitemi üst sıralara taşir mi bu arada anlamadığım şekilde analytic dün siteme hiç giriş olmadığını söylüyür bunu çözemedim en azından ben griyorum mobilden olsun evden olsun ve dün burada paylaşım yaptığım haberler doğrultusunda siteme giriş olduğunu düşünüyorum.
söylediklerinize gelecek olursam evet temayı turkçelestirmeyi unutmuşum aslında free tema kullandım yani tema free olarak dağıtılan bir tema ve hoşuma gitti. sitenin kategorisi için yazdıklarınız doğrultusunda söylemem gereken şey şudur ki aslında bir blog vari içerikler yazıyorum kendi bilgi ve birikimim ile yada diğer sitelerden esinlenip yazılarım oluyor 6. gününde 21 içerik bulunuyor sitemde aslında dış seo bakımına yönelsem mi diye düşünüyorum artık bazı yazılarımı kızlar soruyor gibi yerlerde paylaşıyorum ama anlamadığım şekilde hiç hit almıyor sitem nedense meraktan girer bakar insan.
slogan konusun gelecek olursak orada mizahi yollu bir söyleyiş var yani mizah yollu bir gönderme yapıldı orada içerik ile sloganın bağlantısı varmı derseniz viral içerikler ve diğer tarzda haberlerin paylaşılması açısından yazdım o sloganı
ve eklemek istediğim son şey de bu benim ilk sitem değil yeni açmış olmam bilgisiz olduğum anlamına gelmiyor, bu alınma gibi birşey değil yani öyle algılanmasın öğrendiğim şeyleri bir bir denedim google üst sıralara taşımadıktan sonra kullanıcı odaklı bir site yapmamızın bir faydasının olacağıını düşünmüyorum sizde benim gibi ilk karşınıza çıkan link tıklıyorsunuzdur.
bu arada bazı zamanlar nedense botlar girmiyor onu çözümleyemedim tam olarak bunun nedeni nedir diye düşünmüyor değilim
warez kullanmak istemememin nedeni ise ileride belki başım ağırır diye ama teklifiniz için teşekkür ederim çok sağolun yardım sever bir insansınız yazdığınız konulara da dikkat edeceğim