Peki :)

fetiihh adlı üyeden alıntı

İş ve kazançtan önce böyle bir birliğin olması gerekliliği içerisindeyim. Çünkü, şu açıdan bakılmalı tasarım alanı için konuşuyorsak bu öylesine alalade yapılacak bir iş olmadığını, özellikle bu sektöre adım atmış genç kardeşlerimize bu gibi bir birlik sayesinde anlatılabilmeli.

Kazançtan ve işten önce sunulan tasarım kalitesi, özgünlüğü yani, kısaca yaptığımız iş gerçekten en doğru yönüyle gösterilmeli. Ve inanıyorum ki bunun bir kısmını genel tasarımcı arkadaşlarımıza aktarabilirsek, inanın bu bilinçte olan tasarımcıların kazanç ve iş sıkıntısı ortadan kalkar. Çünkü, alanı olmayan ve altından kalkamayacağı bir tasarımı ortaya çıkarmak için o işi almaz.

Bu verdiğim örnek tasarımın sadece bir parçası için önem arz etmekte, tabiki önemli bir parçası ama özellikle bu kısımda herkesin birbirine saygı duyması, böyle kurulacak bir birlikte ki bilgi başta olmak üzere birçok alanda herkese fayda sağlayacaktır.

Ben bu açıdan desteklemekteyim. Ve böyle bir birlik tasarımcılar açısından da başarıyı beraberinde getirecektir.

Teşekkürler, bu fikir de güzel tabii ki.