merhabalar 3 yıldır bu işlerle uğraşıyorum, işten kastım web site sosyal medya da hesap aç kapa vs. gibi hepside çöp... verdiğim emekler boşa gitti diyebilirim.zamanında facebook sayfası açtım günde 18 saat uğraşıyodum hem hayatım mahvoldu hemde hiç bir sonuç elde edemedim.3 ay robot gibi yaşadım.günde 4-5 saat ya uuyuodum ya uyumuyodum.sonuç 10klık bir sayfa elde ettim.beğenisi artmadı 30-40 lira gibi ucuz bir rakama sattım.instagram açtım (hepsinin içeriklerde efsane bu arada o derece diyebilirim) takip et geri dön mantığıyla bi süre sonra ban yiyor.bildiğiniz üzere bi kaç ban sonra katlanarak artıyor ve 150-200 takipçiyi geçemiyosun.takip etme siteleride telefon doğrulamasına bırakıyor onu doğrulasan bie takipçiler takipçi kasmak isteyen kişiler odluğundan bi süre sonra çıkıyor.makale yazdım simit satsam daha fazla kazanırdım.logo yapıp satmaya çalıştım, 10 liraya dünyanın işini yapıyosun hayla memnun olmuyolar.zaten bu işide profsyonel yapan onlarca şirket var.freelance çalışıyosun siteden paranı alamıyosun.kanal açıyosun kendi kendine büyümüyor, sosyal medya hesapları ve kanal onbinlerce liralık reklam parası istiyor senin bütçen 0.site açıyosun hostingi domaini tasarımı ayrı dert.tutucak mı tutmayacak mı? tutmassa paralar çöpe yine...instagram içn otomatik takip edecek hazır yazılımlarla kendi çapımda bi şeyler yaptım.2 gün sonra ban yedi hesap.takip etme banı. aynı kişiler takip edildiğinde takipten çıkınca instagram takip etme engeli attı...daha ne yapayım yapmadığım yada yanlış yaptığım yer neresi? altı üstü biraz daha iyi yaşamak için az çok bi şeyler yapalım diyoruz ne yapsak boşa...şimdiye kadar kazancım 50 tl gibi bir para.kaybımsa paha biçilemez :( :(