dump3cz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Hocam arabaya verecekseniz sizi rahatlığınıza bağlı, tamamen direksiyonda sürücü olacak ve ne kadar konforlu olursa o kadar güzel sürüş keyfi yaşarsınız. Ama Kendime göre Clio Derdim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
şimdi benzinli olduğu zaman 1,2 de olsa 1 motor olsa da yakıyor onu söyleyeyim ikincisi yakıt açısından karşılaştırıldığında clionun önüne kimse geçemez her ne kadar kağıt üzerinde farklı yakıt bilgileri olsa da pratikte Clio derim. gaz taktirmak isterseniz hyundaide canınız yanar dikiş tutmuyor. Bizzat benim başıma geldi üç kuruş tasarruf yapicam diye dünyanın parasını servise verdim,bir türlü randıman alamadım. Zaten gaz için araç ne marka olursa olursa olsun 1,6 olması lazım buna kanaat getirdim.ben sıfır araç yerine bu paralara daha güzel ikinci el araba bulabileceginizi düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Açıkçası eğer düşünürseniz bırakın sıfır almayı , 2. el bir tane Jetta ya da Golf alın güvenilir bir şekilde araç kullanın. 1.2 motorlar sizi otoyolda 140 kmh üzerine çıktığınız da yakıt olarak üzecektir ve yüksek motor sesi duyarsınız. Şehir içinde bayır rampalarda ağırlıklı ya da klima açıkken çekmeme sorunu yaşayabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
skoda fabia 1.0 a bir bak derim hatta listenin başına koy
vergi avantajı donanım ve güç olarak işini epey görür
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Benzinli Tercih Etmem. Dizel olsun az yaksın. ( Dizel alırsan 1.5 benzinli alacaksan eğer 1.6 Tercih et. )
clio da fena değildir ama bu fiyata bunları alacağına jetta veya golfa bak konuna bir başka arkadaşında yazmış. Polo bile olabilir.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Şimdi benzinli bu modeller ama ben dizellerini kullandım Clio dizeli yakmıyor ama i20'nin malzeme kalitesi bir tık daha iyi bence 2. el benim tavsiye Ford Focus Dizel şuan araba alacak olsam onu alırım direk malzeme kalitesi sürüş yakıt performans 10 numara. 2006 Clio 2 kullanıcısı olarak tasarruf amaçlı aracı hedefliyorsan tabi ki Clio çünkü yedek parça ucuz, her yer de parça tamir yaptırabilirsin.
Ekleme: Olaya bu araçların teknik bakımından bakarsak şimdi ikisinin beygir ve torku farklı Clio olanın daha iyi doğru devir de düzenli bir sürüş de gayet ekonomi sağlayabilirsin gerçi benzin kaç lira oldu bilmiyorum ne kadar tasarruf sağlar.